Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

ali istiiinaaa jeeee :cry:
od istine se niko leba nije najeo, nego ti reci da si imao poplavu u stanu pa da vidiš kako sve dođe na svoje mesto :inn: u laži su kratke noge su izmislili oni koji ne umeju da lažu :wink: q. umete li da lažete?
  • Replies 14.7k
  • Views 547k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

ne <_<isto

umem al necuisto

ne umem al' ocu.sta je nepristojna ponuda?

veselo ja: ju vidi lancia, idem da se igram s njim khm: ne znam forumski odgovor :(aj onda isto :)

a. Kad mi nude da me nasminkaju. Ali lepo.q. Najbolji sladoled na svetu - gde, gde??

ne znam gde, al znam koji je: H?agen-Dazs :wub: isto

a. Cokolada. Al' ako smem da slobodno biram - onda orah. A sve ima neke veze.q. Kornet ili casica?

ta nechemo da cipidlacimo.. chu, kornet, casica..... vangla bre, puna sladoledasladoled, vochni ili cokoladni?

a: kako koji.q: imate li obzira?

kako prema komeimate li dusevnog mira?

Mir imam.Ignorisati ili odbrusiti?

devojci? lepo objasniti: lepa rec gvozdeno srce otvaraprijatelju i rodzaku istoostalima po potrebi; ignorisati ili odbrusitiisto

valjda zavisi od debljine živaca. možda je ipak bolje ignorisati. uz blesavo keženje :lolol:da li dig ima devojku? :lolol:

šta jednu, TRIisto ...