slepa živana Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ali istiiinaaa jeeee od istine se niko leba nije najeo, nego ti reci da si imao poplavu u stanu pa da vidiš kako sve dođe na svoje mesto u laži su kratke noge su izmislili oni koji ne umeju da lažu q. umete li da lažete?
elle Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 veselo ja: ju vidi lancia, idem da se igram s njim khm: ne znam forumski odgovor :(aj onda isto :)
Pixie Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 a. Kad mi nude da me nasminkaju. Ali lepo.q. Najbolji sladoled na svetu - gde, gde??
Hippie Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ne znam gde, al znam koji je: H?agen-Dazs isto
Pixie Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 a. Cokolada. Al' ako smem da slobodno biram - onda orah. A sve ima neke veze.q. Kornet ili casica?
Hippie Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ta nechemo da cipidlacimo.. chu, kornet, casica..... vangla bre, puna sladoledasladoled, vochni ili cokoladni?
Hippie Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 devojci? lepo objasniti: lepa rec gvozdeno srce otvaraprijatelju i rodzaku istoostalima po potrebi; ignorisati ili odbrusitiisto
slepa živana Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 valjda zavisi od debljine živaca. možda je ipak bolje ignorisati. uz blesavo keženje :lolol:da li dig ima devojku?
Recommended Posts