February 20, 200817 yr ali istiiinaaa jeeee od istine se niko leba nije najeo, nego ti reci da si imao poplavu u stanu pa da vidiš kako sve dođe na svoje mesto u laži su kratke noge su izmislili oni koji ne umeju da lažu q. umete li da lažete?
February 20, 200817 yr veselo ja: ju vidi lancia, idem da se igram s njim khm: ne znam forumski odgovor :(aj onda isto :)
February 20, 200817 yr a. Kad mi nude da me nasminkaju. Ali lepo.q. Najbolji sladoled na svetu - gde, gde??
February 20, 200817 yr a. Cokolada. Al' ako smem da slobodno biram - onda orah. A sve ima neke veze.q. Kornet ili casica?
February 21, 200817 yr ta nechemo da cipidlacimo.. chu, kornet, casica..... vangla bre, puna sladoledasladoled, vochni ili cokoladni?
February 21, 200817 yr devojci? lepo objasniti: lepa rec gvozdeno srce otvaraprijatelju i rodzaku istoostalima po potrebi; ignorisati ili odbrusitiisto
February 21, 200817 yr valjda zavisi od debljine živaca. možda je ipak bolje ignorisati. uz blesavo keženje :lolol:da li dig ima devojku?