February 19, 200817 yr a: ja mislim ipak kosa, ovo ne moze. ako moze, kazite koji je sampon/preparat da kupim.q: isto.
February 19, 200817 yr Kosa, definitivno. Mada, možda se ovaj efekat da postići mešavinom gela i super-lepka...Da je stretnete negde, dal bi uopšte primetili da nosi 'ladno oružje?
February 19, 200817 yr ne, zagledala bih se u ta dva objekta fascinacije. kad biste nekog sekli nozem, jel biste uboli i povukli na gore ili na dole? :D
February 19, 200817 yr suprotnom, a onda bih u smeru kazaljke.sto se ljudi stide da priznaju da slusaju britney ili gwen... :(
February 19, 200817 yr Ona sporty - Mel C.istoalt: zemlja ili asfalt? Edited February 19, 200817 yr by Mancunian
February 19, 200817 yr vasa omiljena spajs devojka?Ona tamnoputa, ne znam šifru, jedina iole dobra riba u toj nesrećnoj skupini.Umirete od gladi. Dve opcije: pasti travu il pojesti frišku, živu žabu. Izbor?
February 19, 200817 yr kao svaka ovca, pascu travu. upasce i koja buba. bice i mesa.bolje to, nego posle iz stomaka da se cuje :krekre krekre:a vi?
February 19, 200817 yr ja bih pasla vutru, ako moze.... ili bih pojela psihodelicnu zabicune znam.. aj isto
February 19, 200817 yr a (dig): žabu, naravno. Ako se fino oljušti, pa još uz malo soja sosa i vasabija - možda bude i bolje od sašimija a (nicol): neProsleđujem dalje nicolino
February 19, 200817 yr q: hoćete radit tulum za osmi mart?Svakako. Njoj karanfil, meni flajka lozovače i kao srećni smo.Koja namirnica je najbogatija vitaminom K?