Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Lobi, zanimljivije je.Ima li vidovitih na forumu?

Posted

javlja mi se da nemakoliko sati ste juce proveli citajuci vesti, komentare i forume?

Posted

a) mnogo (dobar onaj dasa Gajic sto se ukljucuje iz brisela :wub:)q) je l' josh neko radi vanredno zbog novonastale situacije?q alt) poslednja neplanirana stvar koju ste uradili i zazalili je ____?

Posted
q alt) poslednja neplanirana stvar koju ste uradili i zazalili je ____?
a: neplanirano sam se najjeo ... :piggy: q: treba li sada kada smo izgubili 15% teritorije - da izgubimo i 15% sopstvene težine (tj kg.)?
Posted

svakako! samo nam ostaje pitanje:da li čekati na rezultate stroge dijete, što bi moglo da potraje - ili što pre otfikariti sebi nogu?

Posted (edited)

o: stroga dijeta (da se više mučimo)Kosovo ili Srbija?

Edited by eye of the beholder
Posted

vodeni topovi, čistoća pre sveganjeguški pršut ili kraški vrat?

Posted

kaže se šargarepa -_- a više volim da jedem paradajzako su mi beleške dozlaboga neuredne a okruženje tipi topi tipi topi ti-pi top, da li sam to onda ja podvojena ličnost?

Posted

a. Ako prestanes da piskaras neces imati takvih egzistencijalnih nedoumica. q. Pisete zaobljeno ili kukicavo?

Posted

Moj rukopis izaziva epi napade kod 78,3% ispitanika. Jesu li zeleni radijatori hladniji od crvenih radijatora?

Posted

klinastojel se grafologija prilagodila kompjuterskoj eri? (ja najvise volim verdanu, ne znam sta to govori o meni)