Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

ne, naprotivel vas nerviraju ovi sto vam dele savete?

• Replies 14.7k
  • Views 546.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Ne, rado prihvatam savete pametnijih od mene, a takvih je baš, baš puno.Zašto ljudi poziraju?

tako je jednostavnijemetalostrugac ili metaloglodac?a moz i ovo digovo, deluje ozbiljno

metaloglodarizvor inspiracije?

a: zene.q: izvor frustracije?

Edited by kurdi

a. zeneq. depresija ili agresija?

kako kad. depresija koja se ispoljava u vidu agresije. zemo?ninja turtles ili vitez koja?

last.fm (odo da te dodam u prijatelje) :D sto ima tolko onih neopredeljenog pola tamo?

last.fma sto?

sto ima tolko onih neopredeljenog pola tamo?
Razmišljaju dal da se predstave kao žene pa da ih tetreb doda međ prijatelje.killianino
a sto?
a: lipo je kad si popularan i imaš puno prijateljaq: ajde pitanje od digdiridooaalternativno: hoćete li apstinirati u nedilju? :D

Edited by Nicol

a: zavisi kako se uzme... u jednu ruku da, a u drugu ne :lolol: q: jel vam veci gušt pušiti danju, ili noću? ^_^

onako viloticki, ne gasim.gde si uspesniji(a), na Forumu il' u pravcatom zivotu?

dobro pitanjeu pravcatomgde si lepši(a), na perspicu ili u pravcatom životu?

Teško mi poredit, pošto me na perspicu nema, a u pravcatom životu sam vrlo skotolik.aj isto, moj odgovor ko da nije odgovor