Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

a. Nadrkan jer sam ustao kasnije nego što nameravadodijeah. q. šta ste drugo rekli kad ste ustali i kome?

Posted

a. kolegi na poslu: jesi ti sve vreme tu? nisam te videla!? :lol: q. aktivan ili pasivan vikend?

Posted

Kad niko nećea. aktivan, al za kompjuteromq. Leđobolja ili glavobolja? Čemu ste u ovom trenutku bliži?

Posted

a. glavobolji, sutra kad osvanem u neko doba...q. isto.

Posted

leđobolju osvojila, glavobolja na sledećem nivouosetljivi na vizuelno zagađenje?

Posted

a. veoma.q. na koje vrste zagadjenja ste (jos) osetljivi?

Posted (edited)

edit:a:osetljiv na zlobu, kao najvece zagadjenjaq:isto

Edited by uros_s78
Posted
q:isto
a: osjetljiva na zagađenje kužine mravima (gotova sam, kad me dovate na ekologiji)q: pomaže li feng shui raspored u borbi protiv mraviju?
Posted

a: da. treba da ih orijentises ka boci sa insekticidomq: idu li turbo-folkeri u raj?

Posted
a: osjetljiva na zagađenje kužine mravima (gotova sam, kad me dovate na ekologiji)q: pomaže li feng shui raspored u borbi protiv mraviju?
Jes! Uzmeš Feng šui vaznu i nju staviš u činiju sa vodom. Na Feng šui vaznu postaviš korpu sa hlebom/kruhom.Provereno deluje!P. Deluje li Feng šui na goste koje dolaze posle 22h nenajvljeni?
Posted
q: idu li turbo-folkeri u raj?
a: može, al evo nikako krenit
P. Deluje li Feng šui na goste koje dolaze posle 22h nenajvljeni?
a: misliš na onu: ženo, ajmo leć, možda bi gosti tili ić ća?q: oće vam duša u raj?
Posted

a: :lol: nešto ne verujem da hoće q: jel vam se uopšte ide u raj?

Posted

može, ali kasnije, recimo na proleće 2048. kako ublažiti overdoz od domestosa? :neveštadomaćica: