Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

a. Nadrkan jer sam ustao kasnije nego što nameravadodijeah. q. šta ste drugo rekli kad ste ustali i kome?

• Replies 14.7k
  • Views 545.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

a. kolegi na poslu: jesi ti sve vreme tu? nisam te videla!? :lol: q. aktivan ili pasivan vikend?

:s_w:

Kad niko nećea. aktivan, al za kompjuteromq. Leđobolja ili glavobolja? Čemu ste u ovom trenutku bliži?

a:ledjoboljaq:isto

a. glavobolji, sutra kad osvanem u neko doba...q. isto.

leđobolju osvojila, glavobolja na sledećem nivouosetljivi na vizuelno zagađenje?

a. veoma.q. na koje vrste zagadjenja ste (jos) osetljivi?

edit:a:osetljiv na zlobu, kao najvece zagadjenjaq:isto

Edited by uros_s78

q:isto
a: osjetljiva na zagađenje kužine mravima (gotova sam, kad me dovate na ekologiji)q: pomaže li feng shui raspored u borbi protiv mraviju?

a: da. treba da ih orijentises ka boci sa insekticidomq: idu li turbo-folkeri u raj?

a: osjetljiva na zagađenje kužine mravima (gotova sam, kad me dovate na ekologiji)q: pomaže li feng shui raspored u borbi protiv mraviju?
Jes! Uzmeš Feng šui vaznu i nju staviš u činiju sa vodom. Na Feng šui vaznu postaviš korpu sa hlebom/kruhom.Provereno deluje!P. Deluje li Feng šui na goste koje dolaze posle 22h nenajvljeni?
q: idu li turbo-folkeri u raj?
a: može, al evo nikako krenit
P. Deluje li Feng šui na goste koje dolaze posle 22h nenajvljeni?
a: misliš na onu: ženo, ajmo leć, možda bi gosti tili ić ća?q: oće vam duša u raj?

a: :lol: nešto ne verujem da hoće q: jel vam se uopšte ide u raj?

može, ali kasnije, recimo na proleće 2048. kako ublažiti overdoz od domestosa? :neveštadomaćica: