Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

a: neku tupavu plocu u nekom glupom kvizu na radio indexu, kad smo i on i ja bili klinci.q: je l trosite last.fm?

• Replies 14.7k
  • Views 546.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

da, vec dvije godine, cini mi se.a vi?

Ništa avi, samo mp3.Koju bi pesmu turili da vam svira na forumskom profilu, kad bi postojala opcija?

a: onu iz mog siga.q: isto

e jebem ti, trebalo mi vremena. tupava...vangelis - rachels songa vi?

Peeping Tom - Five Secondssledeći

a: okruk selo na malon brdašcu, unplugged verzijuq: koliko ste urbani na ljestvici od 1 do 10?

od 14 do 16isto.?????????????????????????????????????????

vangelis - rachels song
:Hail:

Nategnuta dvojka, a foliram da sam jaka četvorka.isto

a: srednja žalost, oko 3 (jedino me još može spasit ako se ošišam ukoso)q: jeste već prijavili porez ili čekate zdanji tren?

Edited by Nicol

a - Sta ti je, to se radi u zadnji tren. :rolleyes:(Ne nuzno zato sto tako treba, nego zato sto svi mocnici za koje radim honorarno, potvrde salju u zadnji tren, nadam se da je tebi bolje) :wink: q - Sto biste prvo kupili da dobijete glavni zgoditak na lutriji?

Pivo.Mrzi li vas da raspravljate o davno prežvakanim temama?

daisto

o tome bi se moglo raspravljatiza šta vas je poslednji put pekla savest?

.

Edited by slepa živana