Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

ko koga ovde zajebava?

• Replies 14.7k
  • Views 546.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

previse zahtevno pitanjeda li vise razmisljate o proslosti ili o buducnosti? (eto jedno ozbiljno pitanje :D )

ne mogu da razmisljamkada vas je poslednji put bilo briga za to sta drugi ljudi misle o vama?

biram koji ljudi, zavisi od publike, dakle.je l' biste voleli da izvlacite loto?

Jok, imam problem sa kuglicama koje skaču.Jeste nekad bili u turskom zatvoru?

a1: voleo bih da budem suzana, to svakako...a2: nisam al potrudicu se. jel valja?najvrednije sta ste dobili u igrama na srecu

Edited by ToniAdams

plisanog alfa, gajbu vina, lp ploce (jedno 20 kom)isto

dobila keva jednom ('00 cini mi se ) 3 000 dindzi na Fontu (ako se to tako zvalo). sto je njeno to je i moje.vi?

plisanog alfa, gajbu vina, lp ploce (jedno 20 kom)isto

pakovanje mirisljavih kartoncica za retrovizor sa slikama golih zena (kao one probe iz blica)isto(alternativno: dzeks ili pec?)

600e na ruletu u Pragu. Inače bi pomrli, ostali bez kinte 3 dana pre povratka.isto

tri i po hiljade evra na austrijskoj lutrijiisto

deteisto

:lol:a: posao.q: isto.

• Author

a/ tastaturu, nagradna igra na Artu, tad (ni sledecih 5god) nisam imala racunarq/ isto