ToniAdams Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ubiste topika...isto Margotcovek u selu ili selo u coveku?
Nicol Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 covek u selu ili selo u coveku?a: čovik i to bar misec dana na seluq: najlipše ime za selo?
dig_chohano Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Kafa, brunch je japijevska bilmezarija.Pelinkovac ili Jeger?
Nicol Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Pelinkovac ili Jeger?a: ih. ovo neću ni udostojit odgovoraq: meni na mobitelu engleski ili materinjem?
dig_chohano Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Engl. Malo rogobatno na maternjem.Golub ili vrabac?Od ove Nicol ne može čovek ni brunchere suptilno da izmami na površinu... <_<
Grunf Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 golub. bolje da si pitao leteci pacov ili leteci mis.pljeska ili vesalica?
ordi Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 može :)da li zdravko čolić u svojoj čuvenoj pesmi ružice ružo ruška zapet sam ko puška kad kaže mirišeš bezveze i noću i danju misli da ona maltene dismr ili voli da se parfemiše i noću kad za to npr nema ama baš nikakve potrebe osim da stavi stik ispod miške pa kao miriše bezveze tek tako da bi mirisala?
Nicol Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 da li zdravko čolić u svojoj čuvenoj pesmi ružice ružo ruška zapet sam ko puška kad kaže mirišeš bezveze i noću i danju misli da ona maltene dismr ili voli da se parfemiše i noću kad za to npr nema ama baš nikakve potrebe osim da stavi stik ispod miške pa kao miriše bezveze tek tako da bi mirisala?a: mislim da je čolićeve stihove nužno promatrati u kontekstu i vremena i prostora njihovog nastanka, kao i tada dominantnih filozofskih pravaca te njihove žive inetrakcije, a svakako izbjegavati nedostatne binarne ocjene. stoga je pitanje svojim opsegom i težinom svakako beyond the scope ove igre.q: kad je sve što je binarno postalo tako opasno?
Al-Khwarizmi Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 a: otkad je crno-belo izašlo iz mode, i bajke počele da se prave u grejskejluq: teoretičari zavere vs. nepokolebljivi vernici
slepa živana Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 nepokolebljivi vernicida iznenada ostanete bez krova nad glavom, gde biste pre otišli da prespavate - u čekaonicu na štajgi ili pod most?
Al-Khwarizmi Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 u hotel moskvukoga ste poslednjeg opsovali?
Recommended Posts