Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

ubiste topika...isto Margotcovek u selu ili selo u coveku?

• Replies 14.7k
  • Views 546.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

covek u selu ili selo u coveku?
a: čovik i to bar misec dana na seluq: najlipše ime za selo?

čibutkovicapauza za kafu ili brunch?

Kafa, brunch je japijevska bilmezarija.Pelinkovac ili Jeger?

Pelinkovac ili Jeger?
a: ih. ovo neću ni udostojit odgovoraq: meni na mobitelu engleski ili materinjem?

Engl. Malo rogobatno na maternjem.Golub ili vrabac?Od ove Nicol ne može čovek ni brunchere suptilno da izmami na površinu... <_<

golub. bolje da si pitao leteci pacov ili leteci mis.pljeska ili vesalica?

vesalicatopic Sec vs pdf Sex

pdf, ja moderatoristo :rolf: :rolf: :rolf:

a: pdf huja i sexoman nole :lol: q:isto

može :)da li zdravko čolić u svojoj čuvenoj pesmi ružice ružo ruška zapet sam ko puška kad kaže mirišeš bezveze i noću i danju misli da ona maltene dismr ili voli da se parfemiše i noću kad za to npr nema ama baš nikakve potrebe osim da stavi stik ispod miške pa kao miriše bezveze tek tako da bi mirisala?

da li zdravko čolić u svojoj čuvenoj pesmi ružice ružo ruška zapet sam ko puška kad kaže mirišeš bezveze i noću i danju misli da ona maltene dismr ili voli da se parfemiše i noću kad za to npr nema ama baš nikakve potrebe osim da stavi stik ispod miške pa kao miriše bezveze tek tako da bi mirisala?
a: mislim da je čolićeve stihove nužno promatrati u kontekstu i vremena i prostora njihovog nastanka, kao i tada dominantnih filozofskih pravaca te njihove žive inetrakcije, a svakako izbjegavati nedostatne binarne ocjene. stoga je pitanje svojim opsegom i težinom svakako beyond the scope ove igre.q: kad je sve što je binarno postalo tako opasno?

a: otkad je crno-belo izašlo iz mode, i bajke počele da se prave u grejskejluq: teoretičari zavere vs. nepokolebljivi vernici

nepokolebljivi vernicida iznenada ostanete bez krova nad glavom, gde biste pre otišli da prespavate - u čekaonicu na štajgi ili pod most?

u hotel moskvukoga ste poslednjeg opsovali?