Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

a. previse :lol:q. a gace/gacice, u kom stadijumu ih bacate? :wicked:

Posted

isto kao i sve ostalo, tek kad se potpuno raspadnu koliko je star najstariji odevni predmet koji redovno koristite? (a da nije nimalo raspadnut)

Posted
isto kao i sve ostalo, tek kad se potpuno raspadnu koliko je star najstariji odevni predmet koji redovno koristite? (a da nije nimalo raspadnut)
a. patike. one famozne narandzaste. kupljene 1997. rbk je nekada umeo da napravi patiku....q. isto.
Posted

Duks, zuti, dobila ga pre 16-17 godina, doduse malo je flekav pa ga nosim po kuci i terenimaOd obuce, par kanadjanki (zute naravno), kupljene pre tacno 10 godinaisto

Posted

uh sad me sramota :blush:imam par takvih stvarčica (tipa košulja, haljina, cipele i još ponešto) starih 30-40tak godina, maznula ih majci svojevremenoisto

Posted

A i to se racuna?!?!?!?!?! Pa onda nema sta da te bude sramota, jer ja trenutno nosim bar 5-6 dzempera maznutih od tate, bake, mame + 1 polo majicu Lee Cooper, maznutu malopre pomenutom tati ^_^ Sve starije od mene...isto i dalje

Posted

Dres Slađana šćepovića iz 1989.Čime usmrtiti pospanost?

Posted

Ne razumem pitanje.Koliko može da razvije onaj sivi Punto?

Posted (edited)

a: šta će ti punto, ti imaš stolicuq: koliko obrtaja, a? :D

Edited by Vesna
Posted

a. Puno, vrti levo, vrti desno.q. Ko obrće obrtaje?

Posted

otkud znamOmiljeni motivejsn lajn <_<

Posted

a. life is hard and then you die.q. na pustom ste ostrvu. nailazite na obrise sela koje je odavno napusteno. neko, ili nesto, je izbrisao svaki trag ljudskog zivota koji je tu ikada postojao. vetar duva, prasina se kovitla i pogled vam se magli. ulazite u, pretpostavljate, nekadasnji hram. u jednom cosku, ugledate drveni sanduk. gotovo da se raspada. pruzate ruku, i polako otvarate poklopac...svinjske ili telece snicle?

Posted

a. telefon u ruci i shvatila da sam se uspavala i da se ne secam kad sam ga ukljucila :ph34r: q. kako ste bili raspolozeni kad ste se danas probudili?