Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

šta se viče u stanju apasolutne sreće?
kume, neprejebiv si
  • Replies 14.7k
  • Views 546.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

moze romantika ali prvo malo perverzijejel se po jutru dan poznaje ili je moguce sudbinu zlu zajebati kakvom ritualnom posalicom u podne?

Edited by hooyadahoo

moze romantika ali prvo malo perverzijejel se po jutru dan poznaje ili je moguce sudbinu zlu zajebati kakvom ritualnom posalicom u podne?
a) obično ustajem vrlooo nervozna, a zavisi od osobe koja mi tu pošalicu uputiq)muči li vas nešto?

jokhujo, posalica dobrodosla vazdan znas i sam + pivoa da prilegnes, pa obavis budjenje s osmehom?:wub:

a - Pa ja lezim nasmijesena.q - Sto je od ovoga istina: U laži su a) kratke noge, b) velik nos, c) crvene uši?

q - Sto je od ovoga istina: U laži su a) kratke noge, b) velik nos, c) crvene uši?
a: aj treće, s obzirom na ugodne temperatureq: zakasnit ili otić ranije?

a: otici ranijeq: glavobolja ili zubobolja?

nimulid :wub:el sve u zivotu mora da vam ima smisao(preskoceno pitanje od pre neki dan)

haha, pa kad bih radila samo 'smislene' stvari u zivotu, od sadasnjih aktivnosti bi mi ostalo samo negovanje noktiju.isto

isto
a: moja potraga za smislom je slična onoj za idealnom kilažom, napeta, duga i uglavnom neuspješnaq: privaćate li da postoje jednostavno loši dani ili uvik pitate zašto?

r: ja privaćam jer uglavnom slutim zašto su 'loši'q: isto

Edited by slepa živana

prihvatamda li ste se kajali?

Upravo se kajem.isto

r: kajala.q: je l vam neko odrastao priznao da ne zna da vozi biciklu i šta ste mu rekli/pitali?

priznala sama sebi, rekla: "jbg. T."Covekoliki majmuni vs. delfini ( na tanjiru naravno)edit: i sta sad <_<

Edited by Mancunian