Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted
šta se viče u stanju apasolutne sreće?
kume, neprejebiv si
Posted (edited)

moze romantika ali prvo malo perverzijejel se po jutru dan poznaje ili je moguce sudbinu zlu zajebati kakvom ritualnom posalicom u podne?

Edited by hooyadahoo
Posted
moze romantika ali prvo malo perverzijejel se po jutru dan poznaje ili je moguce sudbinu zlu zajebati kakvom ritualnom posalicom u podne?
a) obično ustajem vrlooo nervozna, a zavisi od osobe koja mi tu pošalicu uputiq)muči li vas nešto?
Posted

jokhujo, posalica dobrodosla vazdan znas i sam + pivoa da prilegnes, pa obavis budjenje s osmehom?:wub:

Posted

a - Pa ja lezim nasmijesena.q - Sto je od ovoga istina: U laži su a) kratke noge, b) velik nos, c) crvene uši?

Posted
q - Sto je od ovoga istina: U laži su a) kratke noge, b) velik nos, c) crvene uši?
a: aj treće, s obzirom na ugodne temperatureq: zakasnit ili otić ranije?
Posted

nimulid :wub:el sve u zivotu mora da vam ima smisao(preskoceno pitanje od pre neki dan)

Posted

haha, pa kad bih radila samo 'smislene' stvari u zivotu, od sadasnjih aktivnosti bi mi ostalo samo negovanje noktiju.isto

Posted
isto
a: moja potraga za smislom je slična onoj za idealnom kilažom, napeta, duga i uglavnom neuspješnaq: privaćate li da postoje jednostavno loši dani ili uvik pitate zašto?
Posted (edited)

r: ja privaćam jer uglavnom slutim zašto su 'loši'q: isto

Edited by slepa živana
Posted

r: kajala.q: je l vam neko odrastao priznao da ne zna da vozi biciklu i šta ste mu rekli/pitali?

Posted (edited)

priznala sama sebi, rekla: "jbg. T."Covekoliki majmuni vs. delfini ( na tanjiru naravno)edit: i sta sad <_<

Edited by Mancunian