Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

el glupo da ja kazem fuca?istoedit: e , stvarno...

Edited by Mancunian

• Replies 14.7k
  • Views 546.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

glaucomashire unitedkada stvarno pocinjete vas radni dan?

u 8, nazalos'kineski vs berlinski zid

berlinski, podlozan je padu.kineska ili italijanska brza hrana?

odlicno pitanje. u ameriku je kineska hrana cudo a pizza kurton (u stvari nema veze s picom), ovde verovatno italijanska. mozda neki mediteranci da nam kazu kako je na pijaci u napulju napr, jel ima ono kao kuvane skoljke u fiseku ili tako nesto. njam.skampe ili skoljke?

skampilignje ili gambori?

Po mogućstvu zajedno, kraj nekog gabora.Morska ili rečna riba?

morska, kao i sva ostala plodostvorenjastednja na hrani za ljubav poroka/fetisha po izboru? (cigare, garderoba, kvalitetni bichevi...)

meni hrana fetis, tako da spajam lepo i korisnolepo il korisno?

lepo + korisno = dobar dizajntamo neke shalabajzeraje ne pazarimvas naj komad pokucstva? (ne mora slika al moze kraci opis)

vas naj komad pokucstva? (ne mora slika al moze kraci opis)
a: krevet, tvrd i kompaktan q: vaš najbeskorisniji komad pokućstva?

a) spiralni drzac za fotografije od kovanog gvozdjaq) vasa najzenstvenija osobina (za muskice) / vasa najmuskobanjastija osobina (za zemske)

a: dlanovi.q: isto.

stopalaisto

koka kola lajt, nacin price i verbalni IQ :D (+neki intimni afiniteti)isto.

Edited by kingmaker