Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

nikad i nikako.slava ili zurka?

a: pa jebiga nisam ja kriv sto ljudi odlucuju da se ubacuju izmedju pitanja i odgovora -_-q: isto.

ljudi nisu monogamni po prirodi, je l'. 1 muskarac voli tri zene. za jednu zna da ona prihvata cinjenicu (mogucnost) njegove ljubavi i prema drugim zenama; druga ne prihvata da je moguce voleti vise od jedne; treca odbija da se izjasni po tom pitanju. i sta sad on da radi?
a - Bude sa njih dvije.
q: bolje da se kajes sto jesi ili sto nisi?
a - No regrets.
nikad i nikako.slava ili zurka?
a - zurka.q - Najbolja dijeta? ( Jako bitno, u pitanju je 4 kg viska pa odgovor moze i na PM)
q - Najbolja dijeta? ( Jako bitno, u pitanju je 4 kg viska pa odgovor moze i na PM)
Supa konzumirana viljuškom.Ajd isto, pošto joj je bitno.
Supa konzumirana viljuškom
:lol: Thanx. Dobar, dobar prijedlog.
Ajd isto, pošto joj je bitno.
Mne. q - Otkud onaj izraz "dame biraju"? Je li to muski sovinizam tipa na odmoru je i vani pusi kurblu ili on zapravo jedva ceka da bude odabran? (odgovor tipa glupo pitanje me ne zanima. Budite kreativni. :rolleyes: )
q - Otkud onaj izraz "dame biraju"? Je li to muski sovinizam tipa na odmoru je i vani pusi kurblu ili on zapravo jedva ceka da bude odabran? (odgovor tipa glupo pitanje me ne zanima. Budite kreativni. :rolleyes: )
Što Dača reče jednom davno - dame biraju kad žele da odluka leži na njima.Ajd dalje.edit: malo sam zaboravio slova u vukojebini :blush:

Edited by Al-Khwarizmi

Ajd dalje.
Hm. Nepoznat si mi (ili imas drugi nick) pa skruseno priznajem da ne znam da li ovo "dalje" znaci "isto". I ako znaci, zasto se igras ako ti je fuj?e
dit: malo sam zaboravio slova u vukojebini :blush:
Nema vukojebine. Ima samo manje razvijenih podrucja, ali ti ocito nisi in i pojma nemas sto je organic food i slow, slow. Ma mislim, cim si "Al", to znaci nevolje. <_< q- isto
Hm. Nepoznat si mi (ili imas drugi nick) pa skruseno priznajem da ne znam da li ovo "dalje" znaci "isto". I ako znaci, zasto se igras ako ti je fuj?
'De nađe "fuj" - beats me.
Nema vukojebine. Ima samo manje razvijenih podrucja, ali ti ocito nisi in i pojma nemas sto je organic food i slow, slow.
Jel ti neko tepa "žiška"? Vukojebina je jedan fin, deskriptivan pojam, posebno in u manje razvijenim područjima.
Ma mislim, cim si "Al", to znaci nevolje. <_<
Misliš, ime odaje da sam iz nekog MRP-a? :naughty: Dalje. Missim, isto. To jest žižino. Ma... ovo:
q - Otkud onaj izraz "dame biraju"? Je li to muski sovinizam tipa na odmoru je i vani pusi kurblu ili on zapravo jedva ceka da bude odabran? (odgovor tipa glupo pitanje me ne zanima. Budite kreativni. :rolleyes: )

zato sto je prosto tako, otuda i izraz.da li stvarno izbirac nadje otirac, ili se dugometrazno biranje isplati?

Isplati se, uz trial and error metodologiju.Jel žiža živi za fajt?

ona i M. Djekson.ja bi opet ovo o otiracu i izbiracu. nesto me dotaklo... :wub:

A ja i malopre nisam htela da odgovorim <_<Ma sta god, dokle god mi sijaju oci (al ne od narkomanije)Da li treba otvoriti topik "pms postovanje"?(inspirisano ovim prethodnim pitanjem)

Nikako, bilo bi krvi do kolena.pms vs. sms?

pms -_- sms ili e-mail ?

zavisi od kogaubijati jetru nimulidom, il pustiti da bol ubija volju za životom?