Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

nikad i nikako.slava ili zurka?

• Replies 14.7k
  • Views 546.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

a: pa jebiga nisam ja kriv sto ljudi odlucuju da se ubacuju izmedju pitanja i odgovora -_-q: isto.

ljudi nisu monogamni po prirodi, je l'. 1 muskarac voli tri zene. za jednu zna da ona prihvata cinjenicu (mogucnost) njegove ljubavi i prema drugim zenama; druga ne prihvata da je moguce voleti vise od jedne; treca odbija da se izjasni po tom pitanju. i sta sad on da radi?
a - Bude sa njih dvije.
q: bolje da se kajes sto jesi ili sto nisi?
a - No regrets.
nikad i nikako.slava ili zurka?
a - zurka.q - Najbolja dijeta? ( Jako bitno, u pitanju je 4 kg viska pa odgovor moze i na PM)
q - Najbolja dijeta? ( Jako bitno, u pitanju je 4 kg viska pa odgovor moze i na PM)
Supa konzumirana viljuškom.Ajd isto, pošto joj je bitno.
Supa konzumirana viljuškom
:lol: Thanx. Dobar, dobar prijedlog.
Ajd isto, pošto joj je bitno.
Mne. q - Otkud onaj izraz "dame biraju"? Je li to muski sovinizam tipa na odmoru je i vani pusi kurblu ili on zapravo jedva ceka da bude odabran? (odgovor tipa glupo pitanje me ne zanima. Budite kreativni. :rolleyes: )
q - Otkud onaj izraz "dame biraju"? Je li to muski sovinizam tipa na odmoru je i vani pusi kurblu ili on zapravo jedva ceka da bude odabran? (odgovor tipa glupo pitanje me ne zanima. Budite kreativni. :rolleyes: )
Što Dača reče jednom davno - dame biraju kad žele da odluka leži na njima.Ajd dalje.edit: malo sam zaboravio slova u vukojebini :blush:

Edited by Al-Khwarizmi

Ajd dalje.
Hm. Nepoznat si mi (ili imas drugi nick) pa skruseno priznajem da ne znam da li ovo "dalje" znaci "isto". I ako znaci, zasto se igras ako ti je fuj?e
dit: malo sam zaboravio slova u vukojebini :blush:
Nema vukojebine. Ima samo manje razvijenih podrucja, ali ti ocito nisi in i pojma nemas sto je organic food i slow, slow. Ma mislim, cim si "Al", to znaci nevolje. <_< q- isto
Hm. Nepoznat si mi (ili imas drugi nick) pa skruseno priznajem da ne znam da li ovo "dalje" znaci "isto". I ako znaci, zasto se igras ako ti je fuj?
'De nađe "fuj" - beats me.
Nema vukojebine. Ima samo manje razvijenih podrucja, ali ti ocito nisi in i pojma nemas sto je organic food i slow, slow.
Jel ti neko tepa "žiška"? Vukojebina je jedan fin, deskriptivan pojam, posebno in u manje razvijenim područjima.
Ma mislim, cim si "Al", to znaci nevolje. <_<
Misliš, ime odaje da sam iz nekog MRP-a? :naughty: Dalje. Missim, isto. To jest žižino. Ma... ovo:
q - Otkud onaj izraz "dame biraju"? Je li to muski sovinizam tipa na odmoru je i vani pusi kurblu ili on zapravo jedva ceka da bude odabran? (odgovor tipa glupo pitanje me ne zanima. Budite kreativni. :rolleyes: )

zato sto je prosto tako, otuda i izraz.da li stvarno izbirac nadje otirac, ili se dugometrazno biranje isplati?

Isplati se, uz trial and error metodologiju.Jel žiža živi za fajt?

ona i M. Djekson.ja bi opet ovo o otiracu i izbiracu. nesto me dotaklo... :wub:

A ja i malopre nisam htela da odgovorim <_<Ma sta god, dokle god mi sijaju oci (al ne od narkomanije)Da li treba otvoriti topik "pms postovanje"?(inspirisano ovim prethodnim pitanjem)

Nikako, bilo bi krvi do kolena.pms vs. sms?

pms -_- sms ili e-mail ?

zavisi od kogaubijati jetru nimulidom, il pustiti da bol ubija volju za životom?