Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

a: svaki topic je glup na svoj nacin -_-q: isto.

Posted

q: Za koga ćete glasatir: Za koga ćete glasati?

Posted (edited)

glupo pitanje el trava uvek zelenija u tudjem dvoristu, a? Al ozbiljno? A?(inspirisano msn raspravom)edit: slobodno napisite "glupo pitanje" <_<

Edited by Mancunian
Posted

nije, ozbiljno. moze da se desi, a obe treve su lepe svaka na svoj nacin.imam ja jedno iz iste kategorije.ljudi nisu monogamni po prirodi, je l'. 1 muskarac voli tri zene. za jednu zna da ona prihvata cinjenicu (mogucnost) njegove ljubavi i prema drugim zenama; druga ne prihvata da je moguce voleti vise od jedne; treca odbija da se izjasni po tom pitanju. i sta sad on da radi?edit:

edit: slobodno napisite "glupo pitanje"
Posted
ljudi nisu monogamni po prirodi, je l'. 1 muskarac voli tri zene. za jednu zna da ona prihvata cinjenicu (mogucnost) njegove ljubavi i prema drugim zenama; druga ne prihvata da je moguce voleti vise od jedne; treca odbija da se izjasni po tom pitanju. i sta sad on da radi?
Ja ne vidim sta je njemu sad tu problem :huh:El sam sad glupa :unsure:?
Posted (edited)

kaze se "glupo pitanje" (pravdam se nedovoljnom kolicinom sna)pa on bi sve tri, a ima jedan pokusaj.alternativno: thuy trang ili amy jo johnson?

Edited by kingmaker
Posted (edited)

a od mene glupo sto kao zensko odgovaram ( pravdam se viskom sna)alternativno: mrzim kosookece sad uki da me bije?alternativno: odgovorite km!!!!!

Edited by Mancunian
Posted

a@mancunian: hoce, sigurno.a@km: amy jo johnson, zvuci vise glbttiqp friendlykrevet ili kauc?

Posted

Krevet.Čime previti povredu nad povredama?

Posted (edited)

na ljutu ranu ljuta trava.lake droge ili alkohol?

Edited by Grunf
Posted

Ja bih to spojio.Osvrtati se ili ne?

Posted (edited)

a: slusanje.q: bolje da se kajes sto jesi ili sto nisi?

Edited by Grunf
Posted

što jesi.Kajati se zbog tuđih odluka?