January 11, 200817 yr glupo pitanje el trava uvek zelenija u tudjem dvoristu, a? Al ozbiljno? A?(inspirisano msn raspravom)edit: slobodno napisite "glupo pitanje" <_< Edited January 11, 200817 yr by Mancunian
January 11, 200817 yr nije, ozbiljno. moze da se desi, a obe treve su lepe svaka na svoj nacin.imam ja jedno iz iste kategorije.ljudi nisu monogamni po prirodi, je l'. 1 muskarac voli tri zene. za jednu zna da ona prihvata cinjenicu (mogucnost) njegove ljubavi i prema drugim zenama; druga ne prihvata da je moguce voleti vise od jedne; treca odbija da se izjasni po tom pitanju. i sta sad on da radi?edit: edit: slobodno napisite "glupo pitanje"
January 11, 200817 yr ljudi nisu monogamni po prirodi, je l'. 1 muskarac voli tri zene. za jednu zna da ona prihvata cinjenicu (mogucnost) njegove ljubavi i prema drugim zenama; druga ne prihvata da je moguce voleti vise od jedne; treca odbija da se izjasni po tom pitanju. i sta sad on da radi?Ja ne vidim sta je njemu sad tu problem :huh:El sam sad glupa ?
January 11, 200817 yr kaze se "glupo pitanje" (pravdam se nedovoljnom kolicinom sna)pa on bi sve tri, a ima jedan pokusaj.alternativno: thuy trang ili amy jo johnson? Edited January 11, 200817 yr by kingmaker
January 11, 200817 yr a od mene glupo sto kao zensko odgovaram ( pravdam se viskom sna)alternativno: mrzim kosookece sad uki da me bije?alternativno: odgovorite km!!!!! Edited January 11, 200817 yr by Mancunian
January 12, 200817 yr a@mancunian: hoce, sigurno.a@km: amy jo johnson, zvuci vise glbttiqp friendlykrevet ili kauc?
January 12, 200817 yr na ljutu ranu ljuta trava.lake droge ili alkohol? Edited January 12, 200817 yr by Grunf
January 12, 200817 yr a: slusanje.q: bolje da se kajes sto jesi ili sto nisi? Edited January 12, 200817 yr by Grunf