hooyadahoo Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 pazi, i kod mene je ista bigamija ko i kod tebe. al ako bas insistiras... dogovoricemo se.troll off
Leia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 dok se vi dogovarate -bivsi muz, ljubavnik ili bivsi ljubavnik? (posto je aktuelni muz ipak nelojalna konkurencija)
hooyadahoo Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 bivsi muzevi su najjaci ortaci, s njima se najjace pivo pije.ajde isto
ToniAdams Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 bivsi ljubavnik, definitivno. nema tu vise tenzije...omiljena spica za kviz
Nicol Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ladno ili vatreno oruzje?a: kad mi za vatreno ne daju dozvolu :( q: jel gore ne platit porez ili carinu?
betty Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 a. uf, ne znam, i jedno i drugo je mnogo heavy q. umete li da napravite zvezdu / dubite na glavi / nesto trece po izboru?
dig_chohano Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Da, cirkus je moja druga kuća.10 zgibova ili 30 sklekova?
Leia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 nisam sigurna tacno sta je zgib a sta sklek, pa da se ne zalecem sa odgovorommrsavi ili debeli mlohavac?
lostfanforever Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 mrsavi al sa stomacinommrsave il debele? (za mlohavo kako ocete)
Recommended Posts