hooyadahoo Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 dok funkcionisejel ja danas nista ne razumem?
ordi Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ja to ne umem ni da izgovorimda li vampiri mogu da dobiju sidu?
morgana Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 mogu. od side dugo boluju a onda ozive.ako u carlstonu za ognjenku igraju katarina radivojevic i ognjen kapicic, cemu sveopsta visegodisnja euforija oko tog filma?
hooyadahoo Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 (edited) sad pitas?!? srebrni metak ili svece i vino sa kapljicom krvi?kasnim jebiga. sve jedno euforiju nemam pojma. Edited January 7, 2008 by hooyadahoo
dig_chohano Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Metak.Jeste li prerasli ljubomoru?2 morgana: ne Ognjen, Stefan, al ne menja suštinu, seljo je seljo.
hooyadahoo Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ljubomora = patka. zero patka - zero ljubomorajel vernost navijati za nekog ili ne trpati se sa strane?
slepa živana Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 'sa strane' to ti je kad ona legne onako na bok, a on ili neka ženskinja joj priđe više s leđa... i onda njoj udara glava u regal - tup tup... tup, to se oni trpaju sa strane, ma znaš!da li je monogamija prirodna?
ordi Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 jer imam 10 prstiju kako znaš da je štrumpfu poplaveo vrat?
Nicol Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 kako znaš da je štrumpfu poplaveo vrat? a: pretpostaviš, kad ga vidiš u blizini seintmouricaq: jesu tetreb i jastreb u rodu?
Grunf Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 jesu, ali ne bliskom cini mi se.zene ili drugari?
Recommended Posts