23 hours ago23 hr Dvoumim se između Jupitera koji me podseća na jaspis i Neptuna - lapis lazuli. : )Koji poludragi kamen ili kristal vam je najlepši ili barem zanimljiv?
23 hours ago23 hr svi su mi super! inace bih voleo da kopam iste [drago kamenje]. zao mi je sto nemam priliku za to. cini mi se da bi to bio moj poziv. isto Edited 23 hours ago23 hr by hoffnung
15 hours ago15 hr Tanzanit. Ne bi voleo da ga kopam, kratak je ljudski vek.Sta je to nepotrebno sto uvek nosite sa sobom?
15 hours ago15 hr Praktično sve, a uglavnom jedna dodatna torba. Koliko puta dnevno sakrijete istinu?
15 hours ago15 hr Vrlo retko, valjda posledica sto nemam decu.Sta su vas lagali roditelji kad ste bili mali?
14 hours ago14 hr 1 hour ago, Shan Jan said:Vrlo retko, valjda posledica sto nemam decu.Ma jok, nego si takav
13 hours ago13 hr 1 hour ago, Shan Jan said:Sta su vas lagali roditelji kad ste bili mali?Vreme leci sveDa li nosite laptop na putovanja?
11 hours ago11 hr Sta znaci suhozemni? Inace prtljag mi je uvek lagan. Obicno 5kg rucni i 6-7kg donji. To vracam aviokompanijama sto nosim 100 kila na sediste Sta radite kad upadnete u bedak?
8 hours ago8 hr Misliš kako si popravljam raspoloženje? Jedem šećer A šta mislite o ovome, https://x.com/fact/status/1920787142273323160?s=61Sandwiches taste better when someone else makes them because when you make your own, you anticipate its taste and become less hungry for it.to jest da li vam je bolji sendvič od tudje ruke ili onaj koji sami kreirate? Edited 8 hours ago8 hr by Leia
8 hours ago8 hr od tudje ruke i ovo je stvarno tako! ne znam da li je topic da se prosiri tema, ali ima filozofija iza ovogaisto. Edited 8 hours ago8 hr by hoffnung
8 hours ago8 hr Zasad mi je najbolji sendvič koji sama napravim. Zato što drugi oko mene ne jedu sendviče. :'( I, kako izgledaju vaši ukusni sendviči, šta sve stavljate u njih?