Klara Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Elem, onaj kafanski brko Haris podržao studente i proteste. Kojom pesmom slavimo? Ali da više ne smara i ne lupeta o bivšoj ženi.
Svemir Zeka Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ko je Harisova bivša žena? I tebe sam sit kafaaaaano Dabogda se zapalila Ona me je ostavila zbog vina me napustila Šta mi radiš....iiii....publika: 1
Midžeta Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Melina Dzinovic, kvazi modna dizajnerka, ima svoju modnu kucu Hamel (lol), preskupo i nenosivo, ima radnju u Kralja Petra, ja jednom stala ispred izloga u rebusu why krpe na lutkama kostaju 150k dinara wtf?! Edited 18 hours ago by Midžeta 2
Klara Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Našla sam sajt, kakve su ovo cene https://shophamel.com/index.php?page=products ŠKK
Sandradjer Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Cene su za ciljnu grupu Kako se osecas ovih dana? 1
Shan Jan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 7 hours ago, Klara said: Našla sam sajt, kakve su ovo cene https://shophamel.com/index.php?page=products ŠKK Ovo jedino ima smisla ako joj je Haris kupovao njene krpe - njoj. Ako je kriv, kriv je sto je davao 2 hours ago, Sandradjer said: Cene su za ciljnu grupu Kako se osecas ovih dana? isto
Svemir Zeka Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Haljine su lepe, ko može da ih nosi. Evo recimo, ova bi meni do yaya stajala: A pošto nemam da platim, moj čkode će reći: dočepaću se repa, ti samo budi lepa 😎 E, sad ozbiljno, ova je vrh vrhova Skinula bih možda mašnice... 1
Shan Jan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Filozof manijak said: Ko, aljinče ili model? ;keksi krem mode off: Al brate, takve haljine u normalnim buticima kostaju 50 evra. Ovo ko kad bi meni neko nudio novu vrstu piva za 200 evra po flasi. Od cega je, zlata? Model ima tu nadrkanu facu, ne volem to.
Svemir Zeka Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 16 minutes ago, Shan Jan said: Vredi soma ipo evra Dočepaće se repa, ja samo budem lepa
Recommended Posts