Jump to content
IGNORED

Cool Perspic


Buck Naked

Recommended Posts

Ako računardžije imaju svoj "Kako izgleda vaš desktop?", red je da i kulinari imaju svoju verziju istog. Dakle, kako izgleda vas frizider?Nije to ništa originalno, izvesni fotograf Mark Menjimar, već je fotografisao tuđe frižidere, pod idejom "if we really are what we eat — then refrigerators are like windows into our souls."Dakle, kakva je vasa duša?A evo i par fotografija sa dotičnog projekta:fridgeimage-1.jpgfridgeimage-2.jpgfridgeimage-5.jpgfridgeimage-8.jpgfridgeimage-3.jpgfridgeimage-15.jpgfridgeimage-20.jpgOstale fotke, i karakteristike vlasnika (gde žive, rade, koliko zarađuju), mogu se pronaći na: http://www.good.is/post/picture-show-you-are-what-you-eat/A postoji i zaseban blog gde ljudi već kače svoje frižiderske fotke: http://www.webfridgeproject.blogspot.com/Dakle?

Edited by Buck Naked
Link to comment
  • Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Buck Naked

    35

  • yolo

    22

  • msmodesty

    18

  • Mp40

    17

Top Posters In This Topic

Posted Images

Šta je ovo? Svi su zabavljeni onim prevoditeljskim sokoćalom, pa ih mrzi da ufotkaju svoj frižider? A tako lepog topika (nije što je moj..)Evo, ja ću, besramno.Vanjski:fridge1.jpg(ove velike boginje po nj su začini u kutijicama sa magnetom.. jadno je svetlo, inače izgleda skroz segsi)Iznutra:fridge2.jpgVrata:fridge3.jpg

Edited by Buck Naked
Link to comment

Uživo zaista izgledaju fantastično, a još ako ti je frižider te neke srebrnaste boje, još bolje. Najbolje je što je vrh providan, pa onda lepo staviš peršuna, karija, paprike, origana, šarenog bibera, i dobiješ jedno ludilo od lepote i i boja. A oni se sa strane odvrću, pa iz njih i treseš začin na hranu. Mogu probati i bolje uslikati. Nego, back to you, ja ih pronašao u Merkatoru, marka je onaj Neckellman, Fackelmann, jebemga, tako nešto. E sad, u novosadskom uopšte nisu bili locirani tamo gde im je mesto (ta neka kućna roba, šerpe, vangle, viljuške), nego su imale neki zaseban Fackelmann "štand" (sa još par takih zvrndarija), koji je bio lociran pored smrznute ribe. Poenta je, ako ne nadjes tamo gde očekuješ da nađeš, traži dalje i traži posvud.

Link to comment

skroz je cool perspic, tek sam sad videlanija bas da jedva cekam da idem da slikam moj frizider posto nije tako zivopisan (uglavnom je prazan....)EDIT - sto mi treba od namirnica kupim dok sam u gradu a sto spremim sve pojedemo :piggy:

Edited by msmodesty
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...