Jump to content
IGNORED

1000 zašto 1000 zato


Willow

Recommended Posts

Zna li neko kako se vabe veverice? Moj drug i ja sreli smo jednu na Ohridu, ali stalno je bežala uz neki bor i nismo uspevali da je jasno fotografišemo. Hteli smo da je dozovemo ali nismo umeli. I tako smo samo stajali sa foto-aparatom u rukama, nemi, blenući u njenu igru, mozgajući kako se jbg vabi ta veverica, dok je ona neuhvatljivo pičila gore-dole uz taj ohridski bor uz pomoć oštrih kandžica.

Link to comment

pre nego što smo zanemeli pokušali smo mac-mac ali nije uspelo, veverica nas i dalje flagrantno ignorisala. p.s. pokušali smo i ćiju-ćiju, nažalost bez efekta.

Edited by Willow
Link to comment
veverica nas i dalje flagrantno ignorisala.
:lol: onda ste morali imati šaku orašastih plodova, očigledno joj je stalo samo do koristi.a šta bi radili da je došla? nosili je kući?
Link to comment
onda ste morali imati šaku orašastih plodova, očigledno joj je stalo samo do koristi.a šta bi radili da je došla? nosili je kući?
da, zeznuli smo se što joj nismo ponudili neke orašaste plodove. u suštini, ne bismo radili ništa da je došla. nismo imali nameru da stupamo u neke dublje relacije sa njom, hteli smo samo da je, ono, fotkamo. kao neki neobični prizor iz prirode. uspomena sa letovanja i tako to. Edited by Willow
Link to comment

ok, živana, tenks. veverice su, inače, jako antipatična bića, kao pacovi, dovoljno je pogledati te njihove mračne oči da se čovek smrzne. da nema tog čupavog repa i romantične predstave o skupljanju lešnika, niko ih ne bi voleo.p.s. prijateljica sugeriše upotrebu vaba vev-vev. zvuči razumno.

Link to comment
To je repati glodar. Mami se isto kao i pacov.
kako se mami pacov? pacolovkom?inace, ovo je bas zanimljivo pitanjeiz iskustva sa mojom cincilom (koja je vrlo slicna veverici), rekao bih da nikakvo vabljenje tu ne pali.jednostavno, plase se ljudi i cao.vrlo su osteljive na nagle pokrete i bilo kakav jaci zvuk. odmah beze.jedino kad joj stavim ciniju sa vulkanskim peskom, u kom se kupa, odmah dolazi i uskace
Link to comment

stvarno su neplasljive veverice ovde (zive po gradovima, pa su valjda naviknute na coveka).toliko se same vabe, da je moj kolega slucajno ubio dva komada. prvo je jednu zgazio biciklom, a drugu je slucajno sutnuo kad smo isli na rucak. veverica je upala u saht i uginula :(.

Link to comment

Мој најбољи снимак веверице држим на етнографији (скрољни леву страну скоро до доле, латиницом је па В дође ниско). У ствари, сад сам мало допунио и исправио, јер је опис био за претходну слику, из центра Ричмонда. А нове и допуњене ствари су и скроз горе лево.Једном док смо седели у чекаоници, изађе докторица да нам каже да ево саће само што није, и оде иза паравана, и извуче џак са кикирикијем. Извади две шаке и баци на паркинг. За тили час се скупило неколико црних веверица, први пут сам такве видео. Само двадесетак километара одатле, у авлији Беле Куће, нема црних веверица, све ове светлосиве са скоро белим стомаком, био ЂЊ Буђ на власти...пјаф: могао бих чешће да се из прве сетим шта сам хтео да кажем...

Edited by расејан
Link to comment

u parku ispred moje kompanije.... beskuchnik ugleda vevericu na drvetu i pocinje da joj se obracha.... ona silazi, prilazi mu.. i stane da ga gleda kao da ga razume sta joj govori....IMG_0125.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...