Jump to content
IGNORED

rts


Gonzo

Recommended Posts

od vizuelne pojave ispranih boja
e da, molio bih znalce da mi pojasne zašto je to tako? jel postoji neki objektivan razlog zašto se to odurno sivilo koje ubija volju za gledanjem ne može ukloniti?
Link to comment

Zato što je to sivilo u sprezi sa upotrebom tetkastih i tečastih™ voditelja. Javni Servis to neguje već ohoho, to je vid mentalnog usivljavanja, oblačenje u babske odeće, jednolični psihodelični glasovi voditelja, koji osobi koja ih izgovara dodaju 10 godina života, asocijacija na sigurnost, stabilnost i tradicionalnost, da penzos može da pogleda a da ne posumnja na gej/anarho/svetsku zaveru.

Link to comment

uh, tu tek prednjači RTV, negdašnja RTNS, oni su i danas negde u 84-toj. al ne bi nužno to vezivao za voditelje, evo otkad glava vodi biznes, doveo je mnogo mlađahnih lica, ali bez obzira koliko je ljubičast džemperčić srđana predojevića, ili šarena haljinica j.janković, to sivilo ih nekako proguta...

Link to comment

rts je neko idiotsko zutilo/sivilo. pink je nekako srebrn sav. a rtv je mrakcina!!!hocu objasnjenje. ceo zivot me to znaima.sutra ce da padne split.

Edited by MayDay
ubice me hattori
Link to comment

Za RTSovo sivilo mi jednom jedan čovek objasnio da je u pitanju nemanje nekakvog "osveživača boja". Uređaj koji uopšte ne košta previše i koji se budži na glavni predajnik. Iz nepoznatog razloga uprava RTSa sve ove godine odbija da nabavi to sokoćalo. Najsmislenije objašnjenje za to mi je ovo što Gazza1 napisa ovde. Tripuju se da tako izgledaju ozbiljnije, "tradicionalnije"... A od 70 i kusur kanala na kablovskoj, slika RTSa je bedna u rangu raznih TV Duga, Palma Plus i sl. Jebena Al Džazira ima taj uređaj...

Link to comment
jebena al dzazira je jebeno ozbiljna televizija.
haha, ne znam odakle u ovoj prici al dzazira, pa tijanic bi tamo eventualno mogao da bude bouncer na ulazu, mozda i nosac rekvizite.
Link to comment

pre par godina imao sam priliku, na hvaru, da pricam sa nekom urednicom al dzazire i gledam prezentaciju njihovog programa. oni su definitivno arapski bbc. doduse, cuo sam kasnije da je presla na cnn.

Link to comment

grumf mi nesto objasnjavao.treba taj neki aparat sto profiltrira signal nekolko puta, ili tako nesto.al aj sto je tehnicki musavo, nego sto je jos musavije kadrovski.sve to nesto sivo, mutavo i tunjavo,a sad jos i rihu doveli!^_^

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...