Jump to content

rts


Gonzo

Recommended Posts

od vizuelne pojave ispranih boja
e da, molio bih znalce da mi pojasne zašto je to tako? jel postoji neki objektivan razlog zašto se to odurno sivilo koje ubija volju za gledanjem ne može ukloniti?
Link to post
 • Replies 5,6k
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Frank Pembleton

  559

 • kud u maglu Simoviću

  375

 • stoka

  259

 • renne

  252

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Gastronomadkinja 

Naravno, mada je taj Milutinović "stara škola marketinga", znao bi taj da završi "kompenz varijantu", ali što bi ako će stranka da plati... .... Shiit has hit the fan!

Steta za simpaticnu bakicu od 76 godina u kvizu Potera. Dogurala do poslednje igre i tu imala samo 10 odgovora, ali me je njen duh, vedrina, simpaticnost, ceo nastup generalno, lepo oraspolozio. Bas s

Posted Images

henrik larsson

Zato što je to sivilo u sprezi sa upotrebom tetkastih i tečastih™ voditelja. Javni Servis to neguje već ohoho, to je vid mentalnog usivljavanja, oblačenje u babske odeće, jednolični psihodelični glasovi voditelja, koji osobi koja ih izgovara dodaju 10 godina života, asocijacija na sigurnost, stabilnost i tradicionalnost, da penzos može da pogleda a da ne posumnja na gej/anarho/svetsku zaveru.

Link to post

uh, tu tek prednjači RTV, negdašnja RTNS, oni su i danas negde u 84-toj. al ne bi nužno to vezivao za voditelje, evo otkad glava vodi biznes, doveo je mnogo mlađahnih lica, ali bez obzira koliko je ljubičast džemperčić srđana predojevića, ili šarena haljinica j.janković, to sivilo ih nekako proguta...

Link to post

Joooj, i RTV bi zasluživo topić, ali to obavezno meandrira ka KDP..

Edited by Buck Naked
Link to post

rts je neko idiotsko zutilo/sivilo. pink je nekako srebrn sav. a rtv je mrakcina!!!hocu objasnjenje. ceo zivot me to znaima.sutra ce da padne split.

Edited by MayDay
ubice me hattori
Link to post

Za RTSovo sivilo mi jednom jedan čovek objasnio da je u pitanju nemanje nekakvog "osveživača boja". Uređaj koji uopšte ne košta previše i koji se budži na glavni predajnik. Iz nepoznatog razloga uprava RTSa sve ove godine odbija da nabavi to sokoćalo. Najsmislenije objašnjenje za to mi je ovo što Gazza1 napisa ovde. Tripuju se da tako izgledaju ozbiljnije, "tradicionalnije"... A od 70 i kusur kanala na kablovskoj, slika RTSa je bedna u rangu raznih TV Duga, Palma Plus i sl. Jebena Al Džazira ima taj uređaj...

Link to post
jebena al dzazira je jebeno ozbiljna televizija.
haha, ne znam odakle u ovoj prici al dzazira, pa tijanic bi tamo eventualno mogao da bude bouncer na ulazu, mozda i nosac rekvizite.
Link to post

pre par godina imao sam priliku, na hvaru, da pricam sa nekom urednicom al dzazire i gledam prezentaciju njihovog programa. oni su definitivno arapski bbc. doduse, cuo sam kasnije da je presla na cnn.

Link to post

grumf mi nesto objasnjavao.treba taj neki aparat sto profiltrira signal nekolko puta, ili tako nesto.al aj sto je tehnicki musavo, nego sto je jos musavije kadrovski.sve to nesto sivo, mutavo i tunjavo,a sad jos i rihu doveli!^_^

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...