nezvanova Posted 4 feb 2019, 23:03:43 (edited) ovidur nisam jela jer uvek pazarim onaj kozji, capredur, koje je odlican (a cene su oko 1500 din i za jedan i za drugi) selam, mlekoproduktov, slične je cene, no ne znam da li ga ima. u maxiju ga je bilo pre mesec dana, bude nekad i na akciji. odlican je! kod nas u mlecnom carstvu ima pirotskog i ovcijeg i kozijeg, nije toliko skup kao taj tvoj pirotski. proizvodi se u onoj njihovoj mlekarskoj skoli, a slicna je cena kao ova dva iznad. u metrou je bio i imlekov ovciji, no ne znam kako sad stoje zbog svega sto se desilo sa njima (pozar, prodaja ...) Edited 4 feb 2019, 23:05:35 by nezvanova Share this post Link to post
Barti66 Posted 5 feb 2019, 18:37:18 23 hours ago, *edited by mod said: Jel ima neki dobar ovčiji kačkavaljasti sir? Jedino na šta sam naleteo je Pirotski u Veru po nekoj sumanuto ceni od skoro 2500 za kilo. Sent from my H3213 using Tapatalk Ovidur ili Istarski ovčiji...boljih po marketima nema po meni. Mega Roda ih uvek ima i još po neki ali prednost dajem njima svakako. Share this post Link to post
magnolia Posted 6 feb 2019, 10:17:52 (edited) Meni je i ovaj odličan: http://mlekarazdravje.com.mk/img/kaskavalMesanPita.jpg Nije 100% ovčiji. Edited 6 feb 2019, 10:18:13 by magnolia Share this post Link to post