ParaPsycho Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 stolennajgori film n kejdza, a i sireneko ranije preporucio j koreju - odgledah bloody aria - malo losiji od ovog gore i bedevilled koji je odlican Link to comment
ToniAdams Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 hehe, ti sasvim izvesno nisi odgledao deadfall Link to comment
Čutura Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 next je do jaja, dzesika rula a sergej pcuje po srpski... Link to comment
ToniAdams Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 deadfall je posle kustovljevog zaveta najgori film ikada, skroz sam ozbiljan. kejdzov brat rezirerao.glede dzesike, zbognje sam gledo blejd 3.doduse nisam uspeo bas do kraja :( Link to comment
MayDay Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Пропо самсиноћПрометеј - мислим да у читавом филму не постоји неглупа сценавечерасСнежана и ловац - ова кристен, вероватно треба порнић снимити, контам да разваљује у кревету, јер тешко да због глумачких умећа добија улогеSame here. Gledala u avionu na putu nazad u Evropu. Na oba zaspala, ali sam sa Snezanom stigla skoro do kraja, ono kad su ih uhvatili patuljci. Sad cu da nadjem na Cuevana HD verziju da pogledam taj deo do kraja...Ali u Prometeju su ipak bogovi seksipila: Sarliz, Fasbender, Stringer Bel... :D Link to comment
Lancia Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Tintin je karamela.Nedelja, di ces bolje. Link to comment
Skyhighatrist Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 We are legion = Beška.Ima zanimljivih detalja, preporuka. Link to comment
belch Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 persepolisKakav sjajan film. Ne znam kako mi je do sada promakao. O buntovnoj devojčici koja odrasta u Iranu i gleda ga kako se menja oko nje.Pametna, dirljiva, na momente komična priča, rađena po istoimenom autobiografskom stripu glavne junakinje, Marjane Satrapi. Link to comment
Mil@n Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Meni jako zabavan! Barton retko fula, pogotovu sa fotografijom i kamerom. Link to comment
Moća Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 I on snimio rimejk "Posted Image-a" Link to comment
ducca Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Nije mi jasno da je nekome lakse da trazi i kaci sliku kad moze jednostavno da pusti link za imdb, i koga zanima ode i odmah vidi sve sto ga zanima o filmu... Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 ExcisionSvideo mi se, volim ovakve filmove! Crna (ali crna2) komedija više nego horor, na tragu May od Lucky McKee-a, pa ko voli May definitivno bi mogao da pogleda.Ova AnnaLynne McCord odlična, mislim da je prvi put gledam, nisam imao pojma da je prava glumica... Link to comment
Skyhighatrist Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Meni jako zabavan! Barton retko fula, pogotovu sa fotografijom i kamerom. Dark ShadowsMeni onako... Link to comment
Mil@n Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Nije mi jasno da je nekome lakse da trazi i kaci sliku kad moze jednostavno da pusti link za imdb, i koga zanima ode i odmah vidi sve sto ga zanima o filmu...Nije poenta slika već plakat na kom su i glumci i dosta detalja, itede. Link to comment
Recommended Posts