ToniAdams Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Oldboy > pobrojanih solidnih korejskih trilera i horora.+1kenja nitkodije, da se kojim slucajem nije nasao na repertoaru nasih bioskopa sanse nema da bi mu bio hipsterski. Link to comment
Lancia Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 su bili uopste hipsteri u to vreme?¿ Link to comment
kobni zelaya Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Neki mladi, fensi Korejanci... Link to comment
ToniAdams Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 ma nema ti to veze, nisu bili ni u vreme analognih aparata, pa su sad lajke i ostale sklopocije hipsterske Link to comment
kobni zelaya Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 U Koreji je sve oma bilo digitalno... Link to comment
Kampokei Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Moonrise Kingdom mi drag zbog Wesove estetike, nisam se smorio, ali ne mogu da ga poredim sa Royal Tenenbaums i Darjeeling Limited.Takeshi Kitano, Fireworks, remek-delo. Upravo odgledah. Link to comment
Lancia Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 mnogo je zamrsen taj hipsteraj, lajke i ajfoni. beat generation i jack kerouac su bili bolji. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Moonrise Kingdom mi drag zbog Wesove estetike, nisam se smorio, ali ne mogu da ga poredim sa Royal Tenenbaums i Darjeeling Limited.Estetika+smisao za humor u Wesa meni leze. Mada mnogi rekose da se nisu ni jednom nasmejali tokom Moonrise-a (generalno, ne odje)...sta znam, mozda mu i ja dodjem taj hipster. :)Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Link to comment
Mil@n Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 meni i jace od 7.7. ja nisam ni cuo za taj film, nista nisam ni ocekivao a uzivao u svakom minutu.Kao što neko reče, predvidljiv je i nekako linearan, nešto mu fali za 7,7. Link to comment
Lancia Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Kao što neko reče, predvidljiv je i nekako linearan, nešto mu fali za 7,7.eh, sad si i ti gledao ko Kobni Misdemeanorse?¿ lazljivce :) linearni. Link to comment
kobni zelaya Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Mora da je gledao kada ih prikazuju svakih nedelju dana na tv 1000 Link to comment
Amelija Posted September 30, 2012 Author Share Posted September 30, 2012 meni i jace od 7.7. ja nisam ni cuo za taj film, nista nisam ni ocekivao a uzivao u svakom minutu.ni ja nisam imala pojma o čemu se radi, a nisam uopšte ni malkice naslutila o čemu će da se radimislila sam da će ostati na "klasičnim bračnim i vanbračnim problemima" i tako tim stvarima (tipa kao stari Vudijevi filmovi)kad onoa uživala jesam svo vreme, 9/10inače old boy mi je ok, ali jeste malo preteran kao što neko reče Link to comment
Turnbull Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Match point je zapravo polovina Crimes&Misdemeanors :) Ali meni je svejedno bio odličan. Onaj Ris Majers ispade izvrstan glumac. Link to comment
Amelija Posted October 1, 2012 Author Share Posted October 1, 2012 Match point je zapravo polovina Crimes&Misdemeanors :)e pa to nisam gledala :)bwt kad u naslovu stoji "Crime" onda se i može pretpostaviti neštodok kad stoji samo "Match point", pa zaista niiisam očekiiivalaa poslednji film:The Visitordobarjest da ima par sitnica (tipa "let za Siriju" ) ali biće oprošteno Link to comment
Recommended Posts