debaser Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 jel mogu da se kace youtube klipovi, ali onako da se vide kao na starom forumu?zgodnije od kliktanja na link Link to comment
kurdi Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 jel mogu da se kace youtube klipovi, ali onako da se vide kao na starom forumu?zgodnije od kliktanja na linke ovo je najhitnije. roboti, obratite paznju. Link to comment
palchica Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 (edited) e. ako moze da se zabrani helli koriscenje cirilice, bilo bi dobro. Edited October 9, 2007 by palchica Link to comment
kurdi Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 u jebote... konacno ce da bude pinnovan topic o guided by voices.nego tamo kod nas u komsiluku, al ozbiljno:1. fotografja tradicionalno ima dva topica - jedan amaterski i jedan profesionalni. da li za to treba poseban pdf?2. (primera radi) fragmenti nije ocigledno gde spadaju, a bice i drugoh takvih stvari, tipa stripovi, arhitektura...elem, nije li ipak potrebna neka opsta umetnost, koja bi mogla da si pripoji i fotografiju, ko sto je i bilo. mislim ne moramo bezato od onga sto je radilo. Link to comment
kurdi Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 (edited) i druga (s)licna stvar...ovo kao otkrica pdf, a posebno fizika, sta je to?prvo kakva crna otkrica?a drugo gde tu ide zanimljiva matematika, ili u krajnjem slucaju i ?evolucija i sl?i tu mislim da jedna opsta nauka bolje radi.aj komputeri posebno, to ima smisla, to je servisni pdf.ups, sad sam video da je folizofija a ne fizika. ok, to je malo bolje. al opet mi s ecini da nece sve spasti u dve tako detaljno definisane kategorije,a po prometu je dovoljna i jedna opsta. Edited October 9, 2007 by kurdi Link to comment
Zeka Peka Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Мени мало ружан овај спојлер таг . Нешто ми бољи онај кликабилни, али добро... није пресудно. :) Link to comment
kurdi Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 hvala i hvala :)mnogo ste brzi. Link to comment
kurdi Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 ok, i konacno za sada...zar ne treba ipak dvoje za igre itd.?sabbaticle i to, a promet veliki. Link to comment
Atreid Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Мени мало ружан овај спојлер таг . Нешто ми бољи онај кликабилни, али добро... није пресудно. :) Ovaj meni bas dobar, tacno ono sto i jeste: cenzura.Dajte pdf. Radio, kad vec ima TV i Stampa. Link to comment
MaryPoppins Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 (edited) ok, i konacno za sada...zar ne treba ipak dvoje za igre itd.?sabbaticle i to, a promet veliki.vid njega, ni počeo nije da radi, odma oće na odmor. da nećeš možda i regres?sad ozbiljno, biće, biće još je u toku dodela odlikovanja. Edited October 9, 2007 by MaryPoppins Link to comment
Marvin (Paranoid Android) Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 ok, i konacno za sada...zar ne treba ipak dvoje za igre itd.?sabbaticle i to, a promet veliki.Pa ne bi tamo trebalo biti mnogo posla :) Link to comment
Leonina Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Jel moze pomoc meni apismenoj kako da se dokopam svog starog avatara ? Fala lepo. :) Link to comment
Zeka Peka Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Ovaj meni bas dobar, tacno ono sto i jeste: cenzura.Ма, мало ми боду очу, но верујем да је ствар навике. Link to comment
Atreid Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Jel moze pomoc meni apismenoj kako da se dokopam svog starog avatara ? Fala lepo. :)Trazi vamo: http://forum.b92.net/arhiva/ Link to comment
Atreid Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 (edited) ... Edited October 9, 2007 by Atreid Link to comment
Recommended Posts