zorglub Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 2 hours ago, beta kentauri said: nekako je sve pogrešno, i dezen i kroj i dužina. Ja sam mislio da je danas to i poenta. Quote Link to post
I*m with the pilots Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 7 hours ago, beta kentauri said: nije nekako je sve pogrešno, i dezen i kroj i dužina. Hajd' da razumem za kroj, ali zasto dezen i zasto duzina? Quote Link to post
nezvanova Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 i meni duzina, kroj i dezen ok (mada, ja je ne bih nosila, ali ja sam bas zahtevna kada su dezeni u pitanju, likovno mi se ovaj svidja, ali mi ne bi stajao dobro). Quote Link to post
ljuttko Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 8 minutes ago, Jumanji said: Ima li đe kakvih aljina? kakve želiš ja obilazim ko mačka oko vruće kaše oko butikčića u Takovskoj, malo pre preseka sa Džorda Vašingtona , imaju baš baš lepe haljine i svašta još i uvek lep izlog i cene im nisu astronomske ali na nesreću , ili sreću po moj novčanik , nema mog broja najčešće posebno sad kad sam nagruvala koronaške kilograme Quote Link to post
Jumanji Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 sada ce ove vrucine da te istopeMa interesuje me svasta, ali dok ne vidim i probam, nista ne znam ovako napamet, a koji su to butici u Takovskoj? Moram da pogledam to tamo, jel mozda nasa konfekcija? Quote Link to post
morgana Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 odlučila sam da ove sezone isključivo šijem umjesto da kupujem, pa dokle stignem. tim prije što sam prošlog ljeta kupila sve aaa sve, iz terapijskih razloga. ako neko vidi valjanu ponudu metraže, nek podijeli info. Quote Link to post
halloween Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 (edited) On 3.7.2020. at 13:40, morgana said: odlučila sam da ove sezone isključivo šijem umjesto da kupujem, pa dokle stignem. tim prije što sam prošlog ljeta kupila sve aaa sve, iz terapijskih razloga. ako neko vidi valjanu ponudu metraže, nek podijeli info. https://krabel.rs/ Ovde ti je najbolji izbor pozamanterije, raznih dodataka, kopči i dugmadi koji daju originalnost. Samo im je radno vreme bez veze, do 16.30. Edited July 4, 2020 by halloween Quote Link to post
morgana Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 4 minutes ago, halloween said: https://krabel.rs/ Ovde ti je najbolji izbor pozamanterije, raznih dodataka, kopči i dugmadi koji daju originalnost. Samo im je radno vreme bez veze, do 16.30. Odlicno, hvala ti, nisam znala za Krabel Quote Link to post
nisam ja Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 https://www.instagram.com/p/CGsco7kiuy5/?igshid=dnnqemgcs4du Quote Link to post
gospa buba Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 odlučila sam da ove sezone isključivo šijem umjesto da kupujem, pa dokle stignem. tim prije što sam prošlog ljeta kupila sve aaa sve, iz terapijskih razloga. ako neko vidi valjanu ponudu metraže, nek podijeli info.metraza za narod je italtes, ima stari merkator sprat, ima zvezdina robna kuca zemun u podrumu. mozesh da gadjash sa greshkom na kilo manje komade, ako umesh da procenosh kad je rukav kad je nogavica. mislim da imaju i na metar, a nema shta nema. ostalo isto munze sajonara kod pozorishta i bombaj u cara dushana kod dunavske, oni imaju klasichnu metrazu. ima i zmaj jovina mislim josh bar 2 radnje.zemun je tvoj djir, rekla bih, i u donjoj varoshi mozesh da zavrshish sve.pozamanterija klasika, kaja i maja. kaja kod pozorishta dositejeva mislilm, maja glavna.sent from bubamoto 1 Quote Link to post
morgana Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 (edited) @gospa buba hvala, srce si nisam u zemunu bila 100 g, taman sad imam razlog bombaj je i u balkanskoj, mislim, bude ponesto kada se probije kroz svadbenomaturske svile i cipke solidni stofovi su na pocetku 29. novembra. par malih radnjica u gradu je izumrlo. Edited October 24, 2020 by morgana Quote Link to post
Ras Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Ukoliko dolaziš (ili bilo ko drugi) do Balkanske, skroz dole imaš i pozamanteriju u prizemlju zgradurine na uglu sa A.Geprata. Quote Link to post
I*m with the pilots Posted January 12 Share Posted January 12 Letnje i za sva doba iz jedne radnje koja je, kako pise, propala (ne razumem bas zasto kada su ionako prodavali sve online?), pa sada nudi dosta toga u pola cene. Ima i onih kombinezona (jumpsuit) koje neke od vas vole https://fancyclothings-com.myshopify.com/collections/ausverkauf Jako mi se svidja sto imaju dzepove, iako mi se pola modela ne svidja jer su varijanta do poda ili potpuno bez struka. No, ima sta da se probere. Ako ne nestane dok se vratim uvece kuci, pazaricu ovu Quote Link to post
Recommended Posts