Jump to content
IGNORED

Novosađani u Amsterdamu


bBrankica

Recommended Posts

Hello :)Nova sam na forumu i treba mi pomoć :)Studiram žurnalistiku u Novom Sadu i imam zadatak da napišem nešto na tu temu (naziv topica).Bilo kakva pomoć je dobrodošla.... vaše iskustvo, iskustvo nekog koga znate, ili neki kontakt osobe koja je iz NS dosla u Amsterdam :)Za sada nema pravila, sve je zanimljivo, svaka informacija je korisna... razlozi odlaska, kvalitet života tu i ovde, itd. itd.Hvala svima unapred.Branka B. cool.gif ps. Ako ima neko ko nije iz NS nego iz nekog drugog dela Srbije, a ima neke korisne informacije ili neke zanimljivosti... dobrodošao je, naravno :)

Link to comment

Cuo sam za jednu ekipu koja je otisla u Amsterdam 90'sOd njih nekoliko samo je 1 ostao, zavrsio fax i prosao odlicno. Ostali su se uglavnom vratiliNadji Zexona koji je nekad imao Zexon 5, posto je on bio medju tim ljudima.Ja inace ne znam nikoga od tih ljudi, kontam da bi neki drugi forumasi bili korisniji za to=========nesto ne kontam. jel ti treba neko ko zivi tamo ili ko je bio tamo?

Edited by Hustler
Link to comment

Jaoj, ja poznajem Zeksona, ali pojma nemam gde ga sada mozes pronaci.. secam ga se po kolicini dzina koju je ulivao u dzin tonik dok je u Mostu bila kafana..

Edited by Buck Naked
Link to comment

Korisne su i osobe koje su ostale da zive u Amsterdamu, i koje su se ipak posle nekog vremena vratile u Srbiju. Opet, postojao je razlog povratka, sto bi verovatno bila korisna informacija.Uh a sad Zexona treba pronaci .... Ima li neko ime i prezime, ako vec ne broj telefona, mail, facebook, myspace.... :)

Link to comment

Nadji i NS kamermana Dobrivoja (?) Daleta Dejanovica, mislim da je i on u jednom trenutku zivota, kada je na svoj 18. rodjendan zvuk topova u Vukovaru kako dolaze lepim plavim Dunavom, takodje zapalio za A-Dam. Nego, gde je taj Miralem?

Edited by Buck Naked
Link to comment

moje posete amsterdamu su relativno česte ali kratke, od par nedelja do par meseci. znam neke koji žive tamo a otišli su iz novog sada, nisam ni sa kim baš nešto blizak. verovatno mogu da nabavim kontakt, mada nemam pojma da li ce biti raspolozeni za saradnju. ako mogu pomoci, shoot.

Link to comment

zexon je ziveo tamo neko vreme al je vec duze vreme u srbiji, i dobio coek dite, pa je malo zauzet dojenjemal bi mogla da iscimas podu, stari dobri novosadski punx, koji zivi u amsterdamu po skovotovima i lupa bubnjeve u millions of dead cops, do njegovog kontakta mozes doci preko http://www.myspace.com/mdcaj sad laku noc

Edited by pacov
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...