Jump to content

Panduracija u Srbalja


Eraserhead

Recommended Posts

Policajac ubio mladića u Beogradu 19. mart 2009. | 08:25 -> 15:07 | Izvor: B92, Beta Beograd -- Pripadnik interventne brigade MUP-a jutros je u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu ubio Đ.Z. iz Beograda, a okolnosti se još utvrđuju. U saoštenju policije se navodi da su policajci zaustavili vozilo koje je prošlo kroz crveno svetlo. Pošto su putnici više puta odbili da napuste vozilo, jedan policajac je izvadio službeni pištolj, koji je opalio kada ga je nastradali mladić zakačio vratima automobila, kaže se u saopštenju. Poginuli Đ.Z. je zadobio povrede u predelu glave i preminuo na licu mesta, kaže se u saopštenju. Devojka Đ.Z. je policiju obavestila da je on bio u alkoholisanom stanju i da ga je kući vozio prijatelj, kod koga je alko-testom utvrđeno prisustvo 1,36 promila alkohola u krvi. Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je ta služba u 4.20 na mestu ubistva mogla samo da konstatuje smrt. U saopštenju policije se kaže da policija i tužilaštvo zajednički rade na utvrđivanju činjenica i okolnosti koje su dovele do smrtnog slučaja. Policija je donela rešenje o zadržavanju svog službenika, koga će nakon 48, uz krivičnu prijavu, predati dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu na saslušanje.
U ovoj zemlji u kojoj je drzava kreirala mafiju pripadnici MUPa, sa ovlaccenjima vecim nego iko drugi i stavom paravojske nocu krstare gradom kao da je policijski cas na delu i startuju ljude koji su im "sumnjivi" bez ikakvog odredjenog kriterijuma. Onda ne treba da cudi i kada se ovakve stvari dese. Sta se desilo sa obicnom policijom? Da li su stvarno ovom gradu potrebni i ovi primerci u dzipovima koji uhode gradjane?
Link to post
 • Replies 1,8k
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Аврам Гојић

  118

 • Hella

  92

 • Muwan

  73

 • pacey defender

  64

Top Posters In This Topic

Posted Images

pacey defender

cekamo objasnjenje da je u pitanju je izolovani incident, uz komentar "ko je ovog pijanog terao da se kurci".

Edited by pacey defender
Link to post

rokno ga je vrlo demokratski. gomila pijanih majmuna u kolima je dovoljan razlog da drot, pandur, stejtruper, dzandar drzi ruku na otkopcanom i otkocenom pistolju. saopstenje o opaljenju od udarca vratima nema tri grama mozga ili toliko nisu imali svi zajedno.

Link to post

ili ih zabole patka šta javnost misli o saopštenju, pa i samom događaju.tražili su da izađu, a onda je pištolj slučajno opalio kad je čovek otvorio vrata. profesionalac, ej!

Link to post

Bio je pre nekoliko godina na TV-u dečko, koji je ni kriv ni dužan još par godina ranije upucan u BGD po danu, na parkingu ispred kuće. Slučajno je posedovao auto, sličan onome koji je nestao nekom sitnom pandurskom budži. Elem u dotičnom autu u po bela dana našli su se dotični dečko i njegova devojka, na parkiralištu ispred lamele preko puta RK Beograd i Hale Sportova (pored Mekdonalda). Kolega dotičnog pandurskog budže, primetio je vozilo dok su se vraćali od negde (iz stanice, ili iz kafane Fontane), zvali su patrolu u kombiju koja je parkirala iza vozila na parkingu i blokirala prolaz. Dva pandura van dužnosti, u civilu potegli su pištolje, jurnuli na vrata automobila...Dečko je ugledao tipove sa pištoljima, uspeo da zadrži vrata, upali i pokrene vozilo... Tri metka su ispaljena (2+1) Momak je tri puta pogođen, (jedan metak je pogodio kičmu), ali je nastavio da vozi u rikverc dok nije udario u milicijski kombi. Devojka je pogođena u butinu gde se metak zadržao... Pogođenog momka su šerifi u civilu izbacili iz vozila tukući ga... Kroz maglu je video milicionere iz kombija u uniformama i laknulo mu je... Međutim i ti ljudi u uniformama su takođe krenuli da ga šutiraju i batinaju onako ranjenog, dok se nije onesvestio... Posle nekoliko meseci je izašao iz bolnice... I podneo privatnu tužbu, jer je javnog tužioca bolela patka... Do dana kada se TV emisija odigrala (mislim da je bio u pitanju Poligraf), suđenje još nije počelo i pored svedočenja devojke da su videli samo ljude sa pištoljima koji pokušavaju da udju u auto i pucaju... U međuvremenu glavni junak-pandur ove priče je postao neko mudo u MUP Novi Beograd...Ne znam šta se dalje događalo, a moguće da sam neki detalj priče i pogrešio jer je nekoliko godina prošlo, a pišem po sećanju... Da zaboravih da kažem, da je auto samo bio sličan (ista marka i boja) traženom, ali čak nije bio isti tip/godište... Naravno da se revolveraši nisu potrudili da bolje pogledaju, pre nego što su krenuli u "intervenciju"...Nešto ne verujem da je pravda pobedila... <_< A što se tiče načina rada interventne... Samo je bilo pitanje dana, kada će se ovako nešto dogoditi...

Edited by dare...
Link to post

Ovo jedino može ako je oružje bilo otkočeno, upereno u glavu poginulog i prst na obaraču. Pošto mi je ta situacija nezamisliva(ili teško zamisliva) jasno je da se radi o divljaštvu...

Link to post
dig_chohano
Ovo jedino može ako je oružje bilo otkočeno, upereno u glavu poginulog i prst na obaraču.
I mora biti metak u cevi, pošto policija koristi pištolje, a ne revolvere. Dakle, policajac je ubica. Tačka.Tu interventnu je trebalo razjebati posle 2000. Bagra je pod Slobom navikla da radi šta hoće i pretvorila se u divlju paravojnu formaciju. Ono debelo što se predstavlja kao ministar policije bi nakon ovoga moralo da podnese ostavku, al pošto znamo da ono debelo što se predstavlja kao ministar policije nema grama obraza očekujem da će ovo ostati upakovano u gnusnu laž o nesrećnom slučaju.
Link to post
startuju ljude koji su im "sumnjivi" bez ikakvog odredjenog kriterijuma.
Policajac ubio mladića u Beogradu 19. mart 2009. | 08:25 -> 15:07 | Izvor: B92, Beta U saoštenju policije se navodi da su policajci zaustavili vozilo koje je prošlo kroz crveno svetlo. Pošto su putnici više puta odbili da napuste vozilo, jedan policajac je izvadio službeni pištolj...
:)Uz to, normalno je da kada u 4 ujutru zaustave vozilo koje je prošlo kroz crveno sa 4 pijane osobe pištolje ostave u kolima. Naravno da će ih držati u pripravnosti.Drugo je što policajac treba da bude obučen da savlada eventualno osumnjičenog ukoliko proceni da za to postoji potreba bez lišavanja života i pucanja na prvi sumnjivi pokret. No, dešava se. Jasno da je ubica i da mu treba suditi, ali ne mislim da je u pitanju opšte mesto sa apokaliptičnim vidjenjem policijskog časa.
Link to post

Sva sreća da i vozač i saputnica nisu otvarali svoja vrata. Inače bi bilo još slučajnih metaka u glave. Opaljen ministar - opaljeni i panduri.

Link to post

Gradu gde puckoskolci pljackaju poste nositi DA pistolj bez metka u cevi je besmislica. Nisu ista pravila za gradjane gde je metak u cevi otezavajuca okolnost.

Link to post
Gradu gde puckoskolci pljackaju poste nositi DA pistolj bez metka u cevi je besmislica. Nisu ista pravila za gradjane gde je metak u cevi otezavajuca okolnost.
Narafski. Svaki pandur zna da pučkoškolci ne ugrožavaju građane, nego samo pandure.
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...