duma Posted January 14 Share Posted January 14 On 12.1.2021. at 14:56, Milosh76 said: Kome je Ceda oponent? Vucicu sigurno nije, nikad bio od 2012 do danas svakako ne. Radulovic je poludeo jos pre 5-6 godina, bukvalno, Sergej je odglumio sefa stranke i sad coolira i verovatno trosi lovu i ganja uloge. Jeremic je jedini koji se deklarativno zalaze za nesto protiv Vucica od svih koje si nabrojao. Ne bih rekao da je samo deklarativno. On je u kompanji gađao Vučića tamo gde ga najviše boli. Prozivao ga je za korupciju i navodio šta je Andrej kupio. Da ih je zabolelo vidi se po odgovoru, kad su mu suprugu povezali sa dilovanjem droge. Ne bih da ulazim u njegov lik i delo. Nije mi omiljen lik, ali je definitivno opozicija, za razliku od većine ostalih pomenutih. Mislim da je i Radule opozicija, ali on se rastao od mozga poodavno. Quote Link to post
Facundo Orellana Posted January 14 Share Posted January 14 On 12.1.2021. at 14:16, radisa said: Neko ti nedostaje... Kako se glasači SNS/SRS nikad dne ratzoačaraju, majku mu... Zato što im je rođo/kum/drug/brat objasnio da će i oni imati neku korist od zaokruživanja prvorođenog. Ne razume i ne zanima ga ta pederska demonkrastija i tamo neki izbori. Biće mu isto ako Džeremi dođe. Biće da se ne lažemo i meni isto, ako taj gnom prigrli vlast. Jedino što ću ga moći pljuvati gde god i kad god, bez da me maltretira npr. odeljenje za visokotehnološki kriminal. Quote Link to post
iDemo Posted January 14 Share Posted January 14 On 13.1.2021. at 0:12, Božo Crveni said: Čeda, Radule, Sergej, Marinika kao najnovija zabluda ovog foruma. Prirodni niz. Nemo bidne nijesam kazo. A dje odje Grigorije? Quote Link to post
Božo Crveni Posted January 14 Share Posted January 14 Nebitan lik, ne uklapa se u profil. Urbano, samo urbano. Quote Link to post
Filozof manijak Posted January 14 Share Posted January 14 Bolje živeti u zabludi, nego životariti u beznađu Ja, PPP, AD 2021. Quote Link to post
pbg12345 Posted January 14 Share Posted January 14 jel naucio jeremija u kojoj regiji mu je dedovina u jezevici? za jednog takvog patiotu bas slabo poznaje srbiju naravno da nije vucic, niti medju najgorima koje je ova drzava dala, ali to samo po sebi ama bas nizsta ne znaci nego @Milosh76 i @duma mani se toga kako je radulo poludeo sve je samo ne poludeo, covek ima vrlo jasnu misiju i pravi ozbiljnu stetu Quote Link to post
Filozof manijak Posted January 14 Share Posted January 14 Još samo kad bi mogli da kvantifikujemo štetu koju je Jeremija naneo Svrbiji, gde bi nam kraj bio. Lične impresije i animoziteti - stop! Quote Link to post
jimi Posted January 14 Share Posted January 14 2 hours ago, duma said: Ne bih da ulazim u njegov lik i delo. Nije mi omiljen lik, ali je definitivno opozicija, za razliku od većine ostalih pomenutih. Jeste i bice opozicija sve dok mu Vucic ne ponudi MIP. Quote Link to post
msv Posted January 15 Share Posted January 15 (N1) Pokret Opre Roma Srbije traži izvinjenje Vuka Jeremića Quote Link to post
msv Posted February 17 Share Posted February 17 Nije neka novost da je VJ ekstremni politički netalenat, ali ova odvaljenost od realnosti je za orden. + "poštovana @celava_ti_mama" 1 Quote Link to post
SNARC Posted February 17 Share Posted February 17 Nemoguće je da je baš toliko netalentovan..nego prosto, morao na dupe da progovori i proba da ušićari neki poenčić za svoje jadno političko udruženje, verujući da su svi zaboravili od koga je sve tražio podršku kad je hteo da bude predsednik sveta. Mučenik je toliko vodnjikav i bezbojan da smem da se kladim da će se dokopati neke funkcije ako se ikada ratosiljamo Vučića. Quote Link to post
Recommended Posts