radisa Posted January 12 Share Posted January 12 Neko ti nedostaje... Kako se glasači SNS/SRS nikad dne ratzoačaraju, majku mu... Quote Link to post
Hamlet Strašni Posted January 12 Share Posted January 12 11 minutes ago, djeneralche said: Ako sklonimo na stranu ovo poredjenje sa Hitlerom i Malcanskim berberinom kao salu ovo poredjenje sa Arkanom je naravno neumesno ali ne treba zaboraviti na cinjenicu da je Jeremic ipak privilegovano dete tog sistema koji je uradio potpunu destrukciju ovog drustva i drzave. Moja reakcija je na tvrdnju da je Jeremić najgore što je ovo društvo ikada proizvelo. Čak i kao hiperbola je besmisleno. Potpuno besmisleno. 2 Quote Link to post
Božo Crveni Posted January 12 Share Posted January 12 @radisa Ja priželjkujem i sanjam nešto nalik Anti Markoviću, batali te fore da sam glasač SRS/SNS. Samo neću da mi poturaju naoko različit pojavni oblik istog govneta. Quote Link to post
msv Posted January 12 Share Posted January 12 A dok ne vaskrsne Ante Marković, dobar je i Vučić... Quote Link to post
Božo Crveni Posted January 12 Share Posted January 12 Jeboteon! Pomeri se s mesta... Quote Link to post
Meazza Posted January 12 Share Posted January 12 18 minutes ago, Božo Crveni said: @radisa Ja priželjkujem i sanjam nešto nalik Anti Markoviću, batali te fore da sam glasač SRS/SNS. Samo neću da mi poturaju naoko različit pojavni oblik istog govneta. Bravo, tako je, ne daj se prevariti. Quote Link to post
Milosh76 Posted January 12 Share Posted January 12 1 hour ago, Božo Crveni said: Vučić može da spokojno spava dok god su njegovi deklarativni oponenti Vučina, Sir Gay, mahniti Radule, Čeda Kome je Ceda oponent? Vucicu sigurno nije, nikad bio od 2012 do danas svakako ne. Radulovic je poludeo jos pre 5-6 godina, bukvalno, Sergej je odglumio sefa stranke i sad coolira i verovatno trosi lovu i ganja uloge. Jeremic je jedini koji se deklarativno zalaze za nesto protiv Vucica od svih koje si nabrojao. A da je najgori....naravno da nije.. Gori je Vnogo ili one spodobe sa SrbinInfo i slicnih YT kanala. 1 Quote Link to post
djeneralche Posted January 12 Share Posted January 12 32 minutes ago, Hamlet Strašni said: Moja reakcija je na tvrdnju da je Jeremić najgore što je ovo društvo ikada proizvelo. Čak i kao hiperbola je besmisleno. Potpuno besmisleno. Pa najgore u smislu da je ipak zahvaljujuci ovoj drzavi tj nekom politickom sistemu dobio privilegovani polozaj. Mnogi od ljudi koji su sistemski unistavali ovu drzavu su bili istinski ludi ljudi, Jeremic to nije nego je neki proizvod ovog drustva i politickog sistema. Dakle dok je 99% ljudi osiromasilo on je dobio neke privilegije. Mozda i preterujem ali zaista ne vidim neku razliku izmedju njega i npr Ivice Dacica. Ili ostatka SPS plejade. Za mene je SPS paradrzavno udruzenje direktno odgovorno za mnoge zlocine, zasto nisu odgovarali za to je misterija. Quote Link to post
Hamlet Strašni Posted January 12 Share Posted January 12 Вук Јеремић је 1975 или 76 годиште и у политику се озбиљно укључио 2004 године отприлике Quote Link to post
koksy Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) krajnje je vreme da se setimo i Đinđićevog vola na Palama. dakle - Vučić. Edited January 12 by koksy 3 Quote Link to post
radisa Posted January 12 Share Posted January 12 22 minutes ago, koksy said: krajnje je vreme da se setimo i Đinđićevog vola na Palama. dakle - Vučić. pratim i podižem... (zanemarite text na slici, nsam našao bolju verziju... :() Quote Link to post
levi Posted Thursday at 09:45 Share Posted Thursday at 09:45 izgleda da su Vučićevi rejtinzi u krizi pa treba još malo da se sjebe opozicija https://www.youtube.com/watch?v=nL6Svm5zAWI Quote Link to post
Milosh76 Posted Thursday at 10:26 Share Posted Thursday at 10:26 Ovo je Lav Pajkic humor, znaci za privlacenje SNS glasaca Quote Link to post
Milošica Posted Thursday at 10:45 Share Posted Thursday at 10:45 18 minutes ago, Milosh76 said: Ovo je Lav Pajkic humor, znaci za privlacenje SNS glasaca Ja bih rekao da ovo njemu jeste smešno. 3 Quote Link to post
ToniAdams Posted Thursday at 11:10 Share Posted Thursday at 11:10 mislio da je u pitanju bono :( Quote Link to post
Recommended Posts