dobar1 Posted January 9 Share Posted January 9 I Gangulu za lokalnu samoupravu! Kojih govana ima u toj stranci, nije normalno. Quote Link to post
djeneralche Posted January 9 Share Posted January 9 Sto se mene tice slazem se sa Basarom, bolje i Vucic nego Jeremic, Lompar, Grujicic. 4 Quote Link to post
Taihoskopija Posted January 9 Share Posted January 9 Pa dobro nije da su nam samo to alternative, više je zgodna karta profesionalnih normalizatora, nekako moraju objasniti saradnju sa radikalčinama, a i Vučić je ideološki usisao u sebe i svoju politiku i Basaru i Lompara i Jeremića i bar tuce raznih Šešelja i ta nakazna čorba užasa obesmišljava svako upiranje prstom u drugog kao goreg ili opasnijeg. 1 Quote Link to post
Filozof manijak Posted January 9 Share Posted January 9 Zaboravlja se da Jeremić, koliko god ogavan bio, nikad ne bi bio apsolutista i totalitarac kao Zvončica. Tu sva poređenja sa Vučićem padaju u vodu. On je najgora osoba koja je na trenutnoj političkoj sceni i ponudi. Da ne pričam o psihičkom aspektu. 2 Quote Link to post
Apollo Creed Posted January 9 Share Posted January 9 Glasaćemo i za Lomparu što da ne! Quote Link to post
msv Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) On 9.1.2021. at 21:23, djeneralche said: Sto se mene tice slazem se sa Basarom, bolje i Vucic nego Jeremic, Lompar, Grujicic. Grujičić je deo Vučićevog stada, a Jeremija se kalkulantski dodvorava onima koji je poštuju kao struku. Dočim Basara pljuje svakoga ko nije 1/1 lažna opozicija. U nekom intervjuu su ga pitali da prokomentariše aktere pred izbore/bojkot i svima je našao manu. Za Ne davimo Beograd nije imao šta da smisli pa je rekao da su oni samo pokret a ne ozbiljna stranka. A ko mu je ozbiljan? Građanski demokratski forum... Naravno da mu je dobar Vučić kad su tu apanaže od Glasnika, Qrira i Bebe lično. Edited January 12 by msv Quote Link to post
djeneralche Posted January 12 Share Posted January 12 Sve znam i sve si u pravu za Basaru ali Basara je matori cinicni alkoholicar a Jeremic je bukvalno u rangu najgorih pojava sto je ovo drustvo ikada dalo. U svakom slucaju hvala mu i na ovim ludacima sa kojim licitira da ce praviti neki front, sve je jos mnogo jasnije. Najavljivao je neke kolone, meni je to ok, ja sam ionako team NDB a naravno i Marinika, Grigorije, Djilas. 1 Quote Link to post
Frank Pembleton Posted January 12 Share Posted January 12 Pa da kako da Basara opravda kako se našao u Vučićevom čmaru:Jurili me Đilas i Jeremić po ovoj hladnoći hteli da me asimiluju, pa sam jedino toplo mesto našao u AV čmaru! .... Shiit has hit the fan! Quote Link to post
Božo Crveni Posted January 12 Share Posted January 12 15 minutes ago, djeneralche said: Jeremic je bukvalno u rangu najgorih pojava sto je ovo drustvo ikada dalo. I to u stravičnoj konkurenciji. Vučić može da spokojno spava dok god su njegovi deklarativni oponenti Vučina, Sir Gay, mahniti Radule, Čeda i ostale perjanice pravednog bunta na koje su se prethodnih godina ložili mnogi na ovom forumu. Niko uračunljiv neće opravdavati ovo što Vučić radi od kako je pojahao, ali takođe niko iole svestan neće sesti na šaku dok ne utrne i potom glasati da dođu ove kreature. Što je najcrnje, nema na vidiku makar naznake nečeg upotrebljivog u perspektivi. Quote Link to post
Meazza Posted January 12 Share Posted January 12 27 minutes ago, djeneralche said: Jeremic je bukvalno u rangu najgorih pojava sto je ovo drustvo ikada dalo. Ne da nije u rangu nego je pet rangova ispod. 1 1 Quote Link to post
djeneralche Posted January 12 Share Posted January 12 8 minutes ago, Božo Crveni said: Što je najcrnje, nema na vidiku makar naznake nečeg upotrebljivog u perspektivi. Nema mesta preterivanju, Djilas, Lutovac, Marinika a na kraju krajeva i NDB i Zelenovic to su top ponuda. Team Grigorije. Quote Link to post
Hamlet Strašni Posted January 12 Share Posted January 12 Гори је од Аркана, од Недића од Малчанског Берберина! Вук Јеремић је гори од Хитлера! 1 Quote Link to post
djeneralche Posted January 12 Share Posted January 12 Ako sklonimo na stranu ovo poredjenje sa Hitlerom i Malcanskim berberinom kao salu ovo poredjenje sa Arkanom je naravno neumesno ali ne treba zaboraviti na cinjenicu da je Jeremic ipak privilegovano dete tog sistema koji je uradio potpunu destrukciju ovog drustva i drzave. Quote Link to post
Božo Crveni Posted January 12 Share Posted January 12 Čeda, Radule, Sergej, Marinika kao najnovija zabluda ovog foruma. Prirodni niz. Nemo bidne nijesam kazo. Quote Link to post
Recommended Posts