uros_s78 Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Molim te, ne lozi ljude jeftinim forama. Vucic je na skoro sigurnih 2 miliona glasova. Treba da se desi ozbiljno tumbanje u drustvu da bi izlazak bio 60%+ i spreci se pobeda AV u prvom krugu. 2008. je imala daleko vecu tenziju nego ovi izbori. Ja samo prenosim ono što čitam i čujem. Quote Link to post
Toni Sumaher Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Ja samo prenosim ono što čitam i čujem. Aman, covece, da li ti uopste proveris, ukrstis te infoe sa drugima kojih imas onoliko.... Quote Link to post
harper Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 To ne mislim samo ja... Pa, nisam ni mislio da si jedina budala u Srbiji. Kamo te lepe srece da jesi. Quote Link to post
uros_s78 Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Aman, covece, da li ti uopste proveris, ukrstis te infoe sa drugima kojih imas onoliko.... Vrlo. Quote Link to post
namenski Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 (edited) Najveci problem Kostunice je u tome sto nije razumeo da mora upravo on obracuna sa slobistickim nasledjem, to mu je bio posao. I posto on to nije uradio, onda su stranci pronasli Vucica da preko njega upregnu srpski nacionalizam za svoje potrebe ostavivsi AV unutrasnju scenu za prosipanje frustracija. Ovo je, da ostane zabelezeno, najveca budalastina: Kostunica savrseno nije padalo na pamet da se obracunava sa bilo cime iz vremena Slobe i pre Slobe. Njegovo mrsomudjenje o Drzavi i potrebi da se ona po svaku cenu ocuva, nije imalo nikakve veze sa pravnom drzavom i ostalim pojmovima iz moderne politicke prakse i kulture: bilo je to samo drugo odelo, sminka, za srpski nacionalizam i to u njegovom najljigavijem obliku, onom koji je jos u SFRJ vremena negovala takozvana srpska intelektualna i disidentska elita koja je podrzala sve bljuvotine srpske politike 90-ih i nije naucila nista iz njih. Koja je, da skratim pricu, Milosevicu zamerala ne sto je ratovao, nego sto nije pobedio. Kostunica je vrhunski upropastitelj tekovina 5. oktobra, ubica duha optimizma koji je sinuo u Srbiji posle tog datuma, i - u krajnjoj liniji - eksponent onih ideja i nacina razmisljanja u srpskoj politici koji su i doveli do mogucnosti da 1 Vucic postane to sto je postao. Edit: Kostunica je 1 metiljavo djubre. Edited March 22, 2017 by namenski Quote Link to post
radnik Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Ovo je, da ostane zabelezeno, najveca budalastina: Kostunica savrseno nije padalo na pamet da se obracunava sa bilo cime iz vremena Slobe i pre Slobe. Njegovo mrsomudjenje o Drzavi i potrebi da se ona po svaku cenu ocuva, nije imalo nikakve veze sa pravnom drzavom i ostalim pojmovima iz moderne politicke prakse i kulture: bilo je to samo drugo odelo, sminka, za srpski nacionalizam i to u njegovom najljigavijem obliku, onom koji je jos u SFRJ vremena negovala takozvana srpska intelektualna i disidentska elita koja je podrzala sve bljuvotine srpske politike 90-ih i nije naucila nista iz njih. Koja je, da skratim pricu, Milosevicu zamerala ne sto je ratovao, nego sto nije pobedio. Kostunica je vrhunski upropastitelj tekovina 5. oktobra, ubica duha optimizma koji je sinuo u Srbiji posle tog datuma, i - u krajnjoj liniji - eksponent onih ideja i nacina razmisljanja u srpskoj politici koji su i doveli do mogucnosti da 1 Vucic postane to sto je postao. Edit: Kostunica je 1 metiljavo djubre. Quote Link to post
precog Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Dobro, tu je i ukica, plasio sam da necemo imati informacije iz prve ruke. Quote Link to post
dragance Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 U čemu je razlika između ovog lika i onog što je banovan do kraja izbora osim u broju postova? Zato sto je to Uros, koji ipak znaci nesto ovom forumu. Quote Link to post
nenad Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Zato sto je to Uros, koji ipak znaci nesto ovom forumu. ne razume to answer, nije dovoljno dugo s nama. tako se isto danas cudio zasto se ikaru tolerisu ikarovi pasnjaci. Quote Link to post
theanswer Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 ne razume to answer, nije dovoljno dugo s nama. tako se isto danas cudio zasto se ikaru tolerisu ikarovi pasnjaci. hah, to znam što se toleriše, poenta mog obraćanja ikaru je bila drugačijeg tipa. Quote Link to post
theanswer Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Zato sto je to Uros, koji ipak znaci nesto ovom forumu. pitao sam osim u broju postova. Quote Link to post
dragance Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Nema to veze sa brojem postova. Quote Link to post
nenad Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 hah, to znam što se toleriše, poenta mog obraćanja ikaru je bila drugačijeg tipa. pitao sam osim u broju postova. iz ova dva posta se vidi da ipak ne razumes. Quote Link to post
theanswer Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Nema to veze sa brojem postova. Broj postova nije samo broj postova, to se valjda podrazumeva. Ali moje pitanje je svakako bilo retorsko. Quote Link to post
Aleksija Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 uki je koncept, kao hella - samo sto nije koncept :) Quote Link to post
Recommended Posts