Jump to content
IGNORED

Veliki brat VIP All Star


Recommended Posts

 • Replies 1.3k
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Sludge Factory

  118

 • Buck Naked

  113

 • hattori

  89

 • Lale Gator

  78

U novinama pise da "sigurno" ucestvuju Danijel Alibabic, Era Ojdanic, Milic Vukasinovic, Jadranka Zivanovic, Katarina Ostojic Kaja, Suzana Pavlovic, Jelena Zezelj i Zivan Janicijevic Burek. :ph34r: I navodno neka nova lica.

Link to comment
Nije moguće da ne mogu da nađu nekih drugih 10 bolida, nego moraju iste da vozaju ponovo...
Valjda je u pitanju ALL-Stars BB, pa se kupe kao najjaci likovi iz dosadasnjih VIP i obicnih sezona. Pominje se i Mikijev treci ulazak. cool.gif
Link to comment

Fala Petru Dobrnjcu te nije više na B92, pošto tamo kad god bi upalio telekeks da pročitam vremensku prognozu zadržo bi se još par sati na posmatranju dogodovština iz kuće. Dupli LOVE, pošto će biti materijala za KDP ko pleve.

Link to comment
Valjda je u pitanju ALL-Stars BB, pa se kupe kao najjaci likovi iz dosadasnjih VIP i obicnih sezona. Pominje se i Mikijev treci ulazak. cool.gif
Posle profesionalnih kviz igraca pojavljuje se i novo zanimanje "profesionalni ukucani".
Link to comment

nije valjda da je srpsku elitu blam da uđu u BB pa mora da se ovoliko repetira.u svakom slučaju, znam domove u kojima će ovo podići gledanost B92.

Link to comment
pa bice valjda nesto gledljivo u tom terminu na 92.
Oce, oce... Replike, Reakcije, Uvecanja, Insajderi i takve uzasno gledljive stvari koje imaju rejting -200, jer se daju u terminima gde normalne televizije daju zabavni program. VB ce biti gledan jer vise prilici Pinku da ga pusta nego B92, a B92 obozava da forsira politicke emisije, iako se zna da je ljudima politike preko glave20:00 Uvećanje21:00 Euronews na B9221:30 Patrola22:00 Vesti B9222:03 Stanje nacije ?22:30 Poligraf23:00 Vesti B92 a u utorak20:00 Uvećanje21:00 Euronews na B9221:30 Euromaxx22:00 Vesti B9222:03 Stanje nacije ?22:30 Poligraf23:00 Vesti B92 Prekopirano sa sajta B92 ... dakle.. zabava za mase... A mi se posle cudimo sto PINk ima gledanost, kad oni nemaju nijednu politicku emisiju na svom programu osim Vesti.P.S. steta sto nijedno istrazivanje ne obuhvata kanale tipa FOX CRIME, FOX LIFE, VH1, Discovery i slicne satelitske i kablovske programe verovatno bi istrazivanja bila drasticno drugacije Edited by Milosh76
Link to comment

Spisak potencijalnih ukućana je baš VIP za Pink

Kao i svakog puta do sada, pre početka emitovanja "Velikog brata" u javnost su procurila imena takmičara ovog šou programa. Iako je planirano da ostane najveća tajna, saznajemo da će se u kuću na Košutnjaku privremeno useliti i Nenad Čanak! Iako je on pre nekoliko dana demantovao da će biti deo ovog programa ("Samo lud čovek može da poveruje da ću ući u Kuću") najnovije informacije ne idu u njegovu korist.??Osim Čanka, kao specijalno iznenađenje sprema se i ulazak Mire Škorić, koja bi trebalo da bude najveća muzička zvezda u Kući. Pominje se, takođe, i mogućnost da na jedan dan do Košutnjaka svrati i Jelena Karleuša. Kao stalni stanari već su viđeni: Mia Borisavljević*, Dragica Radosavljević Cakana, Sani Armani, Tijana Stajšić* i Ivana Škorić*.Pored njih, u "Velikom bratu" naćiće se još stanara koji su obeležili protekle sezone.
* Ko su bre ove ?
Link to comment

ako stvarno bude ušla u kuću najveća rokerka u domaćoj muzici, a to je neprejebiva MIRA šKORIĆ, pa neću se skidati s lajv strima, ma kakav doktor Milić, škora je konza.

Link to comment
×
×
 • Create New...