Timmy Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Iako su osecanje pomesana... +3 Link to comment
dragance Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Jadno svinjche... Nije lako bez podrske i "podrske" nizati uspehe. Link to comment
Milogled Bluff Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Mene fascinira necija ideja da trenira strani klub, a pritom ne zna niti engleski niti jezik zemlje u koju dolazi.Jos vise od toga zadivljuje me intenzitet frustracija pojedinih forumasa. Link to comment
Ryan Franco Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 A, mene fascinira učestalost sintagme pojedini forumaši. <_< Link to comment
sherman Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 puti ti Milogleda. dakle da vidimo gde smo stali...timmy plus tri...ah da!!!+4 Link to comment
harper Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Mene fascinira necija ideja da trenira strani klub, a pritom ne zna niti engleski niti jezik zemlje u koju dolazi.Mene fascinira da se covek koji se bavi njegovim poslom ne sluzi cak ni engleskim jezikom, posle toliko godina. Kakav buzdovan. Link to comment
Shan Jan Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Mene fascinira da se covek koji se bavi njegovim poslom ne sluzi cak ni engleskim jezikom, posle toliko godina. Kakav buzdovan.A istovremeno je radio vec u inostranstvu Link to comment
Jozef K. Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 A istovremeno je radio vec u inostranstvu odakle su ga brže-bolje otposlali nazad. Da ne bi bio bez leba, pozvao ga Muta u Budućnost, dok je bilo para u izobilju. Vrlo brzo svinjče počelo da mu radi iza ledja i lobira protiv . Muta je tada uživao puno poverenje, pa su ga milovi isporučili nazad u Beograd. Sezona-dve u Radničkom, dok se nije obnovila veza sa Golubom i ekipom.eh da, +6 Link to comment
Takeshi Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Ni Rusi nisu ono sto su nekada bili... mislio sam da je gepekovanje njihova oblast. Link to comment
*edited by mod Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Ne bi me cudilo da nam se Dule vrati poput Jay Lena u stari termin vec sledece sezone. Pogotovu ako ne prodje grupu u EL Link to comment
Daddy Cool Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Podneo ostavku, ali ne u CSKA! Link to comment
Delija67 Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Mozda ce da se vrati da vodi Zvezdu+7 Link to comment
Jozef K. Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Koliko god mi bio svinja, šteta što je podneo ostavku. Bilo bi interesantno videti ga na bratskoj klupi. U pravu je što se tiče FIBA Europe. Veće je UEFA od UEFA. Link to comment
Recommended Posts