dig_chohano Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Hvala Merkuru i polulitarskim šoljama koje prodaju. E, ovo je prava jutarnja kafa. Link to comment
Vesna Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 sjebala sam zvuk na kompu. postoji razlog za na love... Link to comment
betty Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 stigla mi razglednica naslovljena na: ana todorovic betty Link to comment
Cruella De Ville Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 i od mene, obozavam vrane i sl.jao, draaaaga moja, ako se ovako nastavi sa stvarima koje obe volimo, ima da te zenim :D da ne spominjemo podatak da su gavranovi inteligentniji & snalazljiviji od vecine dvonozaca -_- Link to comment
Mancunian Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 da ne spominjemo podatak da su gavranovi inteligentniji & snalazljiviji od vecine dvonozaca -_-zato ih i volim :Da samo da wubnem podatak da sam iz grupe onih koji besomucno zderu kad su nervozni, presla u onu gde se ljudi pod stresom osuse ko grana, jer ne mogu da jedu...:ambivalentnaosecanja,alajddastavimtonalovetopik: Link to comment
mioba Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 (edited) a samo da wubnem podatak da sam iz grupe onih koji besomucno zderu kad su nervozni, presla u onu gde se ljudi pod stresom osuse ko grana, jer ne mogu da jedu...podeli tajnu sa zaostalima u tranziciji?edit' luv za nov podf za mačke, vrane, pse, cveće i pčele.. Edited October 13, 2007 by mioba Link to comment
Mancunian Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 iz cista mira, tako mi doslo, valjda sam sad pod vecim stresom nego obicno il sta vec...a i planiram da napisem self-help knjigu o tome, pa ne mogu bas sve da otkrivam Link to comment
dig_chohano Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 "Achieve crowloving and aireating happiness" by. Manc© Link to comment
dig_chohano Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Uvek rad pomoći. Nadam se da ovo zavređuje dobro ohlađen karton piva na promociji knjige. Link to comment
dig_chohano Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Ladnom pivu se u zube ne gleda. Link to comment
Cruella De Ville Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 (edited) ljudi pod stresom osuse ko grana....ne mogu da jedu...taman sam htela nesto da pregrizem, ali sam se opet akutno sneveselila...koliko god ja mislila da sam uvek jasna, nekako ispadne, tamo gde je najvaznije, da sam pogresno shvacena...sreca je da ipak jos dosta imam da teram do anoreksije, daleko bilo. vampirnemoj da mi kazes da se lozis na vampire, to bi bilo 2 much -----------------------znam da cu se jednog jutra probuditi "izlecena", samo treba izdrzati....prebacujem mozak na dosadne i potencijalno korisne teme, od ronzanja nema nista, osim---> :(edit: a i jos ponestoedit2: ovde, izuzev vampira, nema bas nista za love... izvin`te na trolu Edited October 13, 2007 by Cruella De Ville Link to comment
uros_s78 Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Love za to sto mi je, pre nekoliko stranica spominjani prijatelj iz ZG, odgovorio na mail.:) Link to comment
Recommended Posts