Tihajeza Posted October 10, 2007 prvi put u zivotu mi je bilo prijatno kod zubara! zamalo da zadremam (čak sam pomislila, što ovaj ne bi nastavio da svrdla ovako...) Share this post Link to post
Cruella De Ville Posted October 10, 2007 (edited) ijao, nedelju dana se skanjujem da odem do zubarke, koja mi je udaljena na pljuc. a ja se ni ne javljam, pa devojka misli sve je u redu. a zub zahebava li zahebava, ugasila sam ga kad se pojavim ovih dana <_< za zubarkicu Edited October 10, 2007 by Cruella De Ville Share this post Link to post
Dina Posted October 10, 2007 e pa kad cak i mene boli zub )))):zakazala za utorak.. valjda ce da prezivi mukica (:nije za ljubav ali da se nadovezem (: Share this post Link to post
Kelt Posted October 10, 2007 e pa kad cak i mene boli zub )))):hm, razumem da frizer i može nekako sam sebe da šiša.. al ovo ne znam kako ćeš... Share this post Link to post
dig_chohano Posted October 10, 2007 prvi put u zivotu mi je bilo prijatno kod zubara! zamalo da zadremam (čak sam pomislila, što ovaj ne bi nastavio da svrdla ovako...)Zubar ti je sigurno car. Share this post Link to post
Tihajeza Posted October 10, 2007 Anestezija je car.Ne znam kako se niko toga nije setio tokom višečasnovnih mučnih sesija pod nazivom Popravi-Tihajezi-Zub Share this post Link to post
dig_chohano Posted October 10, 2007 Ja im bez ansetezije ni pregled ne radim. Ne mogu da ih gledam kako se znoje i skakuću po stolici. Njima lepo, meni lepo. Share this post Link to post
eye of the beholder Posted October 10, 2007 što si ti neki fin stomatolog. Nego odo ja da spavam... umoran samnemoj da je neko menjo forum......a da mene nije obavestio Share this post Link to post
Cruella De Ville Posted October 10, 2007 znas nesto sto mi jos ne znamo? Share this post Link to post
elle Posted October 10, 2007 znas nesto sto mi jos ne znamo? ovo je momumentalno Share this post Link to post
Hella Posted October 10, 2007 znas nesto sto mi jos ne znamo? То је персонални фото у профилу мени тренутно најдражег младог талента форума ППП. Исти ја кад сам био мали. :D Share this post Link to post