Amelija Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 i ja sam reshila da imam novu kosu kad dodjem kuci.kako, kako, šta, šta?kakvo je to nekontrolisano šišanje? Link to comment
dig_chohano Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Bom ti dao sreće, junače! Koja favela? Link to comment
Venom Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Ne znam jos gde sam, osim da je u pitanju Rio. Juce uvece su nas liferovali sa aerodroma ovde, jos nije dosao nijedan gang lord da nam kaze gde smo i kome pripadamo. Link to comment
dig_chohano Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Pretpostavio sam. Do jaja! Jebe ti se gde si, a gang lorda će već BOPE da izšmajsera. Link to comment
gospa buba Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 kako, kako, šta, šta?kakvo je to nekontrolisano šišanje?pa ne koristim je vishe, sta cu? ^_^ Link to comment
eye of the beholder Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 e to možete vi što se kupate u ti baricama..to rečica Sava i ta bara Ada.. -_-@loveimam novu kosu vidi nju, bara...moš` misliti, gde je u tvom selu bara?Ta "bara" je jedno od najboljih mesta u Beogradu.Ne smem ni da posmislim šta bi bilo da iste nema. brrr Link to comment
ivy Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 vidi nju, bara...moš` misliti, gde je u tvom selu bara?Ta "bara" je jedno od najboljih mesta u Beogradu.Ne smem ni da posmislim šta bi bilo da iste nema. brrru mom selu a meni ispred kuće samo veliki Dunav -_-ali sam pre mislila na plivanje koje je mnogo lakše u tim manjim rekama i plićim i netekućim vodama u ovom trenutku u vremenu nego u velikom Dunavu kom se plus svega još i podiže vodostaj...nemoj se ljutiš odmah,svaka voda koja se ima za kupanje i plivanje u toku leta je najbolja voda :) Link to comment
eye of the beholder Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Plivati u Dunavu je "izazov" svoje vrste.... opustiš se na minut i opa... eto te kilometar dalje :) Link to comment
pt 2.0 Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 vožnja kroz zvezdarsku šumu, auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment
darling Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 http://www.blic.rs/Vesti/Svet/341714/Turkinja-silovatelju-odsekla-glavu-i-ostavila-je-u-centru-sela Link to comment
gospa buba Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 http://www.blic.rs/V...e-u-centru-sela U Turskoj je abortus zabranjen posle desetog meseca trudnoće,... Link to comment
darling Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 (edited) nevazno, da sam trkeljisala tekst, nasla bih jos najmanje triput toliko.koja kraljica. turska lorena bobit, samo sest i vise puta bolja. Edited September 7, 2012 by darling Link to comment
InvisibleLight Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 nakon 10.nedelje trudnoce.. Link to comment
Recommended Posts