Kampokei Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Ponudjen mi posao u Stokholmu od septembra. Mislim da cu da prihvatim. Prezadovoljan. Link to comment
Indy Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 'Ladno, ali standard! Bravo, Kampokei:) Link to comment
sailorman Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Ponudjen mi posao u Stokholmu od septembra. Mislim da cu da prihvatim. Prezadovoljan.Congrats! Ti si po mojim parametrima najsrecniji covek na svetu. Link to comment
gospa buba Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 glasam za klimu kao najbolji izum 20. , 21. i 22. i po vekaja josh nisam ukljuchivala, bob zna da li i radi Link to comment
Kampokei Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Hehe, hvala. A jedina tri meseca koja sam tamo proveo su januar, mart i april. I jes cesto bilo ladno, al sam uzivao svejedno. Aj sad da vidimo kakav je pravi zivot tamo. I dalje me drzi prezadovoljstvo :) Link to comment
ordi Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 dan mi zapoceo prizorom komsijinog golog dupeta uzivonije ocekivao da ce da me vidi jutros u deset do ses' kako sirim ves pa je posao bez gaca, samo u majici gilipterci, na terasu da pusi.steta sto je utekao brzinom svetlosti cim me je spazio. ala su mu guzovi poskakivali ju ju ju... i uopste nema dlakavo dupe a crn covek izrazito; ocekivalo bi se Link to comment
Aće Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 kakva mu je to teaser ograda na terasi, ja imam do iznad struka, komsiluk se na prste propinje al dzabe Link to comment
ordi Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 kod nas bas neke niske, morali smo resetke ko ludaci da mecemo na treci sprat da dete ne bi izletelo kroz prozor Link to comment
pt 2.0 Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 dan mi zapoceo prizorom komsijinog golog dupeta uzivonije ocekivao da ce da me vidi jutros u deset do ses' kako sirim ves pa je posao bez gaca, samo u majici gilipterci, na terasu da pusi.steta sto je utekao brzinom svetlosti cim me je spazio. ala su mu guzovi poskakivali ju ju ju... i uopste nema dlakavo dupe a crn covek izrazito; ocekivalo bi se:D nobody expects the spanish inquistion...potpuno poštovanje imam za ljude koji u 10 do 6 vide i čoveka, a kamoli dupe, a kamoli manjak dlaka.na temu: danas je petak, petak, petak. i mada ću da najebem na poslu već u ponedeljak, ponedeljak, ponedeljak, sad mi se to čini tako daleeeeeeko (iza tri reke, dve ade, jednog zemuna i sedam srpskih nepostojećih mora)... Link to comment
MayDay Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Ponudjen mi posao u Stokholmu od septembra. Mislim da cu da prihvatim. Prezadovoljan.fantastische!!! cestitam! :) Link to comment
ljuttko Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 dan mi zapoceo prizorom komsijinog golog dupeta uzivo Ja sam kroz otvoren prozor u 7 videla komšiju sprat ispod mene , golog, donekle :) Dogurao krevet do samog prozora, niš roletna niš zavesa, razdaljina medju prozorima minimalna u dužini 2 štrika za veš i ja sa trećeg im virim takoreć u legalo :D A činjenica je da ne vole da se zaklone ni on ni članovi ni vizuelno ni glasovno :( Link to comment
maheem Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Ponudjen mi posao u Stokholmu od septembra. Mislim da cu da prihvatim. Prezadovoljan.alal vera Link to comment
Recommended Posts