gospa buba Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 Mehmet Efendi & Turron iz Alikantea hvala mecenama!ih, turron :cry:na kraju cu morati sama da ga pravim Link to comment
Amelija Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 ih, turron voliš?pa reeeeci :Dmislim ne mogu ja baš ne znam šta učiniti po tom pitanju, ali nešto mogu Link to comment
Mil@n Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 (edited) Si spremio kostim za sumo?Ne bi mi stajao, ja sam atleta. Hoćeš da vodiš nekog od nas?Hoću, ali o vašem trošku. :D Bez zezanja, samo da akcija što se tiče cena prevoza potraje i da se prijavi ekipa od nas 5, 6, 7, a posle mogu da prenesem detalje, pa ako je neko zainteresovan... Cena je SMEH. Tja, jaka stvar, to je srpsko susedstvoSrbija do Tokija! Očekujemo jedan besprekoran izveštaj sa putovanja!Samo da odem, biće svega.zavidim intenzivno. Samo da nisam izmalerisao sa ovim obelodanjivanjem. :( Uostalom, nisam rekao da definitivno idem, rekao sam verovatno, tako da, karmo, Marfi, ko god, imajte milosti... Edited June 15, 2012 by Glas RazumaN Link to comment
gospa buba Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 (edited) voliš?pa reeeeci :Dmislim ne mogu ja baš ne znam šta učiniti po tom pitanju, ali nešto mogumislish da ima neko ko ne voli? ^_^ma. cu i da pravim, sta me koshta?edip. ode jedan lepi rad da ga urnishe recenzija kolko sjutra. pa rekoh da iskoristim ovaj lav, dok sam tu ^_^ Edited June 15, 2012 by thermal bug Link to comment
Razzmatazz Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 Samo da nisam izmalerisao sa ovim obelodanjivanjem. :( Uostalom, nisam rekao da definitivno idem, rekao sam verovatno, tako da, karmo, Marfi, ko god, imajte milosti...Ako ti nešto zafali, priđeš samo prvoj vending mašini i tu imaš sve. Ne moraš ni da guraš karticu, samo pokaži onako, nehajno. BTW, da nisi deo tima koji je zadužen za iznošenje radioaktivnog đubreta iz Fukušime? Ako jesi, dobro se obuci. Link to comment
morgana Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 ih, turron :cry:na kraju cu morati sama da ga pravim to ne bi trebalo da bude problemteorijski sam se potkovala nekidan, pravim kad voda dodje da ostane, sto je krajem sljedece sedmice Link to comment
gospa buba Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 to ne bi trebalo da bude problemteorijski sam se potkovala nekidan, pravim kad voda dodje da ostane, sto je krajem sljedece sedmiceteorijski se potkivam odavno, ali danas nenadano iz inozemstva doshao neki zachin za medenjake, pa se prestrojavam ubrzano. ja cu zvati moju babu, ona ne zna sta je gugl Link to comment
morgana Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 ja cu zvati moju babu, ona ne zna sta je gugl samo se ti nadaj Link to comment
gospa buba Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 samo se ti nadajmaksimalno moze da mi kaze - sinko pitaj interneta, ali i to je vec dosta uvidjavno, spram moji potreba da saznam. Link to comment
morgana Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 :Dkako su sociva super! a ujedno i nisu, bolje vidim podocnjake. Link to comment
Mil@n Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 :Dkako su sociva super! a ujedno i nisu, bolje vidim podocnjake.Jedna od stvari koje najviše mrzim su moja sočiva. Polutvrda, ali ih mrzim kao da su cela tvrda. Link to comment
morgana Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 Jedna od stvari koje najviše mrzim su moja sočiva. Polutvrda, ali ih mrzim kao da su cela tvrda.e jebemga bas. ti bijese ne mozes da nosim meka, ako dobro pamtim? moja su meka, i bas su mi fino legla. doduse, imam ih svega 3 sata, mozda promijenim misljenje.meni naocare nikako ne prijaju, ni gledanje kroz njih, niti sam okvir, premda je lagan. bole me lice i glava od njih i dekoncentrisana sam. sa socivima, makar po ovom bas bas kratkom iskustvu, nemam nijedan od tih problema. Link to comment
vin Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 sociva te nece razocarati, sociva su keva i ćale. Link to comment
Recommended Posts