Eladan Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Боље слушајте радио. Уз ово и 1 јуниор дође као 1 нормална појава :P :) Link to comment
MayDay Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Не знам како можеш да се смејеш док Нада Мамула пева "Низ поље иду бабо сејмени", а смењује је Неџад Салковић са "Седамдесет и два дана", уместо да чиниш оно што нормални људи као Васудева и ја раде у оваквим ситуацијама. :( za tvoju informaciju, nekad davno sam po internetima trazila pesmu "eeee, kad bi sudba vratila me domu mome" i to kada mi je secanje raspolagalo samo sa "eeeeee" delom teksta.na kraju nadjem ime pesme i ubacim ponovo u google da bi isti izbacio tekst u kome se kaze da su omiljene seseljeve pesme ta moja i "niz polje babo idu sejmeni". osetila sam se posebnom.. :) Link to comment
gospa buba Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Боље слушајте радио. Уз ово и 1 јуниор дође као 1 нормална појава :P :)druze. kome su se cale i keva upoznali ubosni u rudniku, sve mu je normalna pojava :D Link to comment
Glorfindel Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Junior danas ima predstavu u vrticu. Spavao mrcenik nije celu noc i na svako malo govorio "Bobane, zakasnicemo". A predstava danas u 16h. Link to comment
Eladan Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 druze. kome su se cale i keva upoznali ubosni u rudniku, sve mu je normalna pojava :DАха, отуд ова блага одбојност према радију :P :D Link to comment
Zabalujev Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 (pošto u personal file-u stoji da je jedan od interesa basketball a tim za koji navijam Partizan :0.6: )Ne seri da se u belom svetu (ili kako se već zove to gde si ti) i navijačke sklonosti stavljaju u SI-VI? Link to comment
gospa buba Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Аха, отуд ова блага одбојност према радију :P :Di prema rudniku Link to comment
Hella Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 (edited) Jош гледам шта Васудева баљезга, каква Ханка Палдум, нема је на овом стриму, нисам га прекидао откад сам пустио... Дебил, дао сам линк за "Радио Србија - Ћирилица" а ово је исправан линк за Босанчеросе. Edited April 29, 2010 by Hella Link to comment
Tresko Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Ne seri da se u belom svetu (ili kako se već zove to gde si ti) i navijačke sklonosti stavljaju u SI-VI?Da. Mislim, nije obavezno, ali ja sam stavio, pošto sam znao da je boss totalni napaljenko na basket. Link to comment
Tresko Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Jош гледам шта Васудева баљезга, каква Ханка Палдум, нема је на овом стриму, нисам га прекидао откад сам пустио... Дебил, дао сам линк за "Радио Србија - Ћирилица" а ово је исправан линк за Босанчеросе.Iz tiha me glava zabole. Link to comment
Hella Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Iz tiha me glava zabole. Ма то је "Мостар севдах ријунијн", безвезе унаказише оригинал реге обрадом. Али све остало је сјајно без изузетка. Link to comment
borris_ Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 :wub:Dva Amera iz matične firme su odustala od odlaska u Pariz na F4 Eurolige, pa me je moj šef obavestio da su rešili izgleda da meni namene package koji je bio za jednog od tih (pošto u personal file-u stoji da je jedan od interesa basketball a tim za koji navijam Partizan :0.6: ). Znači boravak u Parizu i prisustvo F4 u organizaciji firme, što podrazumeva full-executive package.Sad čekam da mi potvrde, i ako potvrde, Paris here I come!!!Hajde pokupi i tu drugu kartu i daj je raji :P Link to comment
Marvin (Paranoid Android) Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Jош гледам шта Васудева баљезга, каква Ханка Палдум, нема је на овом стриму, нисам га прекидао откад сам пустио... Дебил, дао сам линк за "Радио Србија - Ћирилица" а ово је исправан линк за Босанчеросе.♪ Nema ljepše knjige od Kurana ♪ Link to comment
Tresko Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Hajde pokupi i tu drugu kartu i daj je raji :PPa, ako bude mesta u grupi, sigurno ću da kontaktiram pa da uvedem nekog ko nema kartu. Link to comment
Recommended Posts