noskich Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Ne znam, u svakom slucaju ne vidim kako moze neodjavljivanje da mi smeta. Tamo sam jedanput u 6 godina, nemam imovinu, ne placam porez, nemam vozacku... Quote Link to post
jms_uk Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Ma ok, samo ti kazem zasto ti stizu pozivi na glasanje. Quote Link to post
Hjortron Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 ja nisam ni znala da to odjavljivanje postoji dok jednom nisam slučajno videla u nekoj policijskoj stanici pa instiktivno pobegla inače za mene ni nema mnogo problema pošto sam ionako manje-više svakih 90 dana u Srbiji Quote Link to post
hazard Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Ne znam, u svakom slucaju ne vidim kako moze neodjavljivanje da mi smeta. Tamo sam jedanput u 6 godina, nemam imovinu, ne placam porez, nemam vozacku... U tvom slucaju nema veze, mala je verovatnoca da te "zakaci" nesto sto bi moglo da ti zagorca zivot. Ono sto sam ja napisao vise kaci ljude koji redovno dolaze u Srbiju i imaju neka raznorazna posla itd. Quote Link to post
Recommended Posts