Jump to content

Filip Krajinović


El Mago

Recommended Posts

Dečko je danas u prvom kolu challengera u Knoxville-u dobio Roberta Kendricka, 83. igrača sveta, 5:7 6:4 6:3. Kada sa 16 godina dobiješ Top 100 igrača, makar to bio i neki Amer, zaslužuješ da imaš svoj topic :Hail: Filip bi mogao i u 1/4 finale pošto u drugom kolu ide na nekog anonimnog Amera (Brian Battistone, prvi put čujem za njega) koji je takodje igrao kvalifikacije.

Link to post
Кристофер Лумумбо

fenomenalna pobeda. procitao sam u komentarima da je kendrik osvojio dva celendzera pre ovog turnira i da je izbacio bozoljca i vemica. jel danas igra ponovo?

Link to post

Igra večeras, ne pre ponoći. Klikni ovde, pa idi na OOP da skineš raspored mečeva. Ako želiš, to jest.EDIT: A da, turnir je u Knoxville, TN, smeštaj nije obezbeđen <_<

Edited by Zaki
Link to post
fenomenalna pobeda. procitao sam u komentarima da je kendrik osvojio dva celendzera pre ovog turnira i da je izbacio bozoljca i vemica. jel danas igra ponovo?
Dobio je Vemića, protiv Bozoljca nije igrao... Kendrick je branio titulu u Knoxville-u, tako da sigurno nije tankirao... velika pobeda Filipa u svakom slučaju :)
Link to post

Svaka čast. :) Ako sam dobro izračunao, do sada je na ovom čelendžeru skupio 20 poena, što će mu popraviti poziciju za nekih 150 mesta ili i nešto više. :)

Link to post

Filip blista u SAD, a dva meseca starija Bojana Jovanovski u Indiji. Na aktuelnim listama Filip je 901. , a Bojana oko 560. mesta, ali ce im se na iducoj broj poena i vise nego udvostruciti, pa ce oboje znacajno napredovati.

Link to post
Meni se čini da je do sad osvojio 15 poena. Dva za prolazak kvalifikacija i 13 za plasman u četvrtfinale. Videćemo kad se završi turnir.
Da, izgleda da sam ja nešto pomešao. Uglavnom, dosta će napredovati na listi. :)
Link to post

Ja ne mogu ništa da nađem. A najčudnije mi je što ovde piše da još nije ni počelo.EDIT: A evo i ovde isto piše. Možda je greška na ATP sajtu.EDIT2: Evo sad napisaše na oba ova linka da je Filip pobedio 4:6 6:4 6:4!Sledeći protivnik je Bobby Reynolds. Obezbeđeno 26 poena.

Edited by Zaki
Link to post
Polufinale vredi 24 poena, Filip će verovatno biti medju 600 na sledećoj ATP listi :) poredjenja radi, Djoković je na kraju 2003. bio 676.
I plus dva dodatna poena za prolazak kvalifikacija.
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...