Willow Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 (edited) fakin neuralgija u desnoj ruci me rastura. to traje već oko 3 meseca, ali bol se poslednjih dana višestruko intenzivirao. prilično otežano funkcionišem ako se ne nakljukam antiinflamatornim medikamentima. morao bih i do zubara, da sredim gornju levu sedmicu, pukla mi plomba u koliziji sa nekim kamenčićem koji se našao u ovsenoj kaši.edit: originalni topic description bio je "reci šta te boli". ostaje nejasno kako je osvanuo ovaj novi topic description, "sta vas boli aka kukalishte™". pretpostavljam da je tu intervencijom administracije (hattori, haj :) ). jbg, nemam ništa protiv "šta vas boli aka", ali finalna reč ,"kukalishte™", deluje u pm nategnuto, i asocira na pun kokošinjac živine koja kukuriče. možda bi, umesto tog "kukalishte™", bilo lepše reći "патоvocap™", "patocap™" ili nešto u tom stilu. Edited November 13, 2008 by Willow Quote Link to comment
Dankan Ajdaho Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Mmm...svašta. Quote Link to comment
hattori Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 najzad topik de ce apotekarica moci da se opusti i raskomoti.:) Quote Link to comment
Аврам Гојић Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 (edited) Oktrio sam da ne smem da nosim pederushe o levom ramenu. Njih, naime, podizem na rame pokretom koji mi nesto uzjebe u zglobu, i posle nekoliko dana takve rutine jedva mogu da podignem ruku. To mi se i ranije desavalo, ali nisam razaznavao uzrocno-posledicnu vezu. Edited November 13, 2008 by vasudeva418 Quote Link to comment
Aleksija Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 drage kolege bolesnici i dragi eventualni doktori, ima li nesto sa slicnim dejstvom kao diklofenak, a nije tako lose za zeludac? nimulid mi ne radi bas kako treba, a morala bih da budem bar naizgled zdrava i prava ovih dana, zbog jebenog neodloznog posla.to za vrat i ledja koja bole.(i uvek kazem da cu, cim me prodje, biti uredna sa vezbama koje mi je doktorka lepo objasnila) Quote Link to comment
Dionysos Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Osećam pojačanu bol u predelu polnog organa kad treba nešto da radim, je l' ima neko slična iskustva... Quote Link to comment
Willow Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 (edited) Osećam pojačanu bol u predelu polnog organa kad treba nešto da radim, je l' ima neko slična iskustva...ne možemo ti pomoći dok ne saznamo: a) koji polni organ imaš - muški ili ženski (tvoj nickname je prilično unisex pa da ne bi gledali u pasulj kog si pola); b) bol nastaje kad treba šta da radiš (penetracija/ejakulacija/uriniranje ?). Edited November 13, 2008 by Willow Quote Link to comment
nisam ja Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 bojim se da se niste najbolje razumeli. kolega je mislio ćisto više figurativno. Quote Link to comment
Willow Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 (edited) bojim se da se niste najbolje razumeli. kolega je mislio ćisto više figurativno.moguće. ima svakakvih pacijenata (figurativno). Edited November 13, 2008 by Willow Quote Link to comment
Аврам Гојић Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 drage kolege bolesnici i dragi eventualni doktori, ima li nesto sa slicnim dejstvom kao diklofenak, a nije tako lose za zeludac? nimulid mi ne radi bas kako treba, a morala bih da budem bar naizgled zdrava i prava ovih dana, zbog jebenog neodloznog posla.to za vrat i ledja koja bole.(i uvek kazem da cu, cim me prodje, biti uredna sa vezbama koje mi je doktorka lepo objasnila)/disclaimer onlaicki predlog iza kojeg ne stojim uopste i savetujem pazljivo citanje prilozene specifikacije i konsultaciju sa lekarom/disclaimer offRapten-K. Quote Link to comment
Aleksija Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 /disclaimer onlaicki predlog iza kojeg ne stojim uopste i savetujem pazljivo citanje prilozene specifikacije i konsultaciju sa lekarom/disclaimer offRapten-K.e sad, a sto odmah lekar? pa nije bas dotle doslo.salu na stranu, hvala i tebi i leni (mada rapten - k isto ne cini mnogo, izgleda da je i on slabasan za ovako mocan organizam)konsultovala bih ja svoju doktorku koja mi ja vec prepisala nimulid, al je ona zapalila u egipat kad mi je najpotrebnija, a nemam vremena danas da jurim nekog drugog ili dugo cekam.hvala, svakako. Quote Link to comment
apotekarica Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 najzad topik de ce apotekarica moci da se opusti i raskomoti.:)^_^ Quote Link to comment
dare... Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 (edited) e sad, a sto odmah lekar? pa nije bas dotle doslo.salu na stranu, hvala i tebi i leni (mada rapten - k isto ne cini mnogo, izgleda da je i on slabasan za ovako mocan organizam)konsultovala bih ja svoju doktorku koja mi ja vec prepisala nimulid, al je ona zapalila u egipat kad mi je najpotrebnija, a nemam vremena danas da jurim nekog drugog ili dugo cekam.hvala, svakako.Dakle opet ja... Nisam doktor i sve moje savete uzmite sa rezervom, čitajte recepte lekova koje pijete, konsltujte se sa lekarima...I ne preterujte... I onako studije kažu da je 80% raznoraznih bolesti (osim visoko virulentnih i slomljenih kostiju) najvećim delom psihosomatsko...To naravno ne znači da Vas ništa ne boli i da umišljate... Boli i te kako... Ali...Moja skromna malenkost garantuje da bi Aleksiju manje bolela leđa i vrat uz odgovarajuću terapiju nasmejanog momka pametnih očiju i snažnih i sigurnih prstiju kao stvorenih za masažu... Em je zdravije za jetru, em jača i diže prirodni imunitet organizma, em jača leđne i ramene mišiće... I samo primetiš kako te manje boli... ;) Ali...Kad toga nema, dobar je i nimulid... A nimulida, diklofenaka, novalgetola ima i u inekcijama...Elem, postoji i flugalin, koji je za duže uzimanje smrt za jetru, ali bi kratkotrajno mogao da ti završi posao... On bi trebao da je najači od tih antireumatika, mada je to individualno... <_< Moja familija magnetnih lekara bi ti preporučila lutajuće srce energetiksa da staviš na majčicu otpozadi. Ja obično njihove alternativne savete pljucnem ali srce noskam, nek je i placebo, ali važno je da ne boli...(tja evo i kobajagi uputa... <_<) Elem, dadoh ti više saveta, pa ti nešto iskombinuj... *Naravno ja nisam lekar i moje savete uzmite sa rezervom... Čitajte recepte lekova koje pijete i konsultujte vašeg lekara...Edit: A mene lično, bole samo pare... Kad ih imam dovoljno, onda mi ništa ne fali... A kad krenu svi nešto da traže, a ja ih hronično nemam... Onda sve nešto počne da me boli...Tu onda sam sebi prepišem neku radnu terapiju, hukćem, psujem i radim nešto step by step, da se vidi rezultat... I bude mi bolje... Kobajagi... <_< Edited November 13, 2008 by dare... Quote Link to comment
Aleksija Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 elem, skoro sve preporuceno sam popila i sad mi je bolje. a i svet nekako izgleda lepse i sarenije.mada razmisljam i o tome da nabavim stap i vikodin, al to vise radi seksipila.@dare: masaze stvarno pomazu, samo ja imam jednu stariju gospodju za to. mnogo bolja (i skuplja) od mladica. iskustvo je u toj obasti presudno. Quote Link to comment
Recommended Posts