Jump to content
Sign in to follow this  
FranziskaKafka

Pomoc za transplantaciju srca

Recommended Posts

FranziskaKafka
http://www.pancevac.com/index.php?module=s...d=134&id=15Apel za pomoć dvadesetsedmogodišnjem mladićuZa hitnu operaciju potrebno preko 100.000 evraNašem sugrađaninu Radoju Šuloviću, kojem je tek 27 godina, a koji ima teške srčane smetnje i predstoji mu operacija srca u Gracu, hitno je potrebna pomoć humanih ljudi.Radoje je već dva puta operisan na Institutu za kardiovaskularnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici. Plastični zalistak ugrađen mu je 2002. godine, a usled tromboze je imao operaciju na otvorenom srcu avgusta ove godine. Zbog slabe srčane funkcije doživeo je moždani udar sredinom oktobra. Kako su u našoj zemlji iscrpljene sve mogućnosti za dalje lečenje, jedina nada da ovaj mladić savlada bolest i preživi stiže iz Graca, gde se Radoju može transplantirati srce. Da bi se njegovo ime našlo na listi čekanja, neophodno je da se unapred deponuje preko 100.000 evra, koliko operacija košta. On se trenutno nalazi na Institutu u Kamenici, pod strogim nadzorom lekara, gde svakog dana strepi za svoj život.
Izložba automobilaRadetovi drugari u subotu, 27. oktobra, organizovaće izložbu automobila na platou ispred Opštine. Okupljanje je zakazano za 12.30, izložba će biti otvorena pola sata kasnije, oko 13.30 brojni poznati gosti održaće prigodan govor, a od 14 sati prikupljaće se dobrovoljni prilozi za operaciju srca Radeta Šulovića.Biće izloženo tridesetak vozila, a doći će i momci iz Beograda i Požarevca. Na ovaj način Radetovi prijatelji žele da prikupe što više novca i nadaju se da će odziv naših sugrađana biti zadovoljavajući.U svakom slučaju, biće to lepa akcija, kojoj treba prisustvovati. I, naravno, pomoći našem sugrađaninu!
Duboko uvereni da će društvena i privatna preduzeća, kao i naši sugrađani, razumeti želju Radoja Šulovića da što pre otputuje u Grac i pobedi tešku bolest, njegovi roditelji su u Banci „Inteza” otvorili humanitarne račune.
Kutije za humanitarni dinarLJudi dobre volje koji žele da pomognu Radoju novčane priloge mogu ostaviti i u kutijama koje su postavljene u lancu objekata firmi „Amigo”, „Bravo” i „Mesoprometa”, kao i u holu glavne Autobuske stanice, a prepoznaćete ih po natpisu „Vaš dinar za Radetov život”.Prodavnice „Amigo” nalaze se u ulicama:– Cara Lazara 1-b– Mite Bogojevskog b. b., Tesla (pijaca)– Dunavska 9 (Sodara)– Maksima Gorkog 85 (kod Pepeljara)– Žarka Zrenjanina 148 (preko puta stare „Utve”)– Žarka Zrenjanina 25 (prodavnica igračaka)– Vojvode Radomira Putnika (bivša JNA) (prodavnica igračaka)– Dušana Petrovića Šaneta 9-a (Strelište)Prodavnice „Bravo”:– Braće Jovanovića 15 i Braće Jovanovića 25Prodavnice „Mesoprometa”:– „Centar”, Vojvode Radomira Putnika 5– „Zelena pijaca”, Zelena pijaca, lokal broj 5– „Strelište”, Veljka Vlahovića 11– „Misa”, Raška 22– „Duga”, Žarka Zrenjanina 2– „Aerodrom”, Železnička stanica Aerodrom b.b.
Dinarska uplata:Banka „Inteza”na ime: Radoje Šulovićtekući račun broj: 160-5600100299840-21Devizna uplata:Banka „Inteza”na ime: Radoje Šulovićžiro račun: 908-16001-87broj deviznog računa: RS35-160-5630200151102-30U subotu i nedeljuPrikupljanje pomoći za Radoja ŠulovićaU subotu, 27. oktobra, od jutarnjih sati do kraja radnog vremena u jednoj od prostorija na Zelenoj pijaci prikupljaće se pomoć za našeg teško obolelog mladog sugrađanina Radoja Šulovića, kome može da pomogne samo transplantacija srca. Sutradan, u isto vreme, ova akcija biće održana i na buvljaku. Detaljnije informacije mogu se dobiti na telefon 063/284-143.***************Ovo se najvise odnosi na lovarne firme i privatnike... Edited by FranziskaKafka

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...