Jump to content
Sign in to follow this  
Muwan

Komentatori

Recommended Posts

Muwan

Imajući u vidu da Olimpijske igre po pravilu donose apsolutni vrhunac inspiracije ovdašnjim TV komentatorima, koji već na ceremoniji otvaranja izvale jednogodišnju količinu kretenizama, apelujem na Uču da mi dozvoli otvaranje posebnog topika koji će se baviti samo njima. štaviše, otišao bih toliko daleko da uputim i 1 dodatni nepel za pinovanje.Kako više nisam u mogućnosti da, kao u Atlanti i Sidneju, oduševljeno provodim čitav dan ispred televizora i neumorno beležim bezbrojne parapolitičke aluzije Nedeljka Kovinjala, konstantno balavljenje Duška Koraća na gimnastičarke i atletičarke (već čujem njegovo brbotanje i roktanje dok Blanka Vlašić izlazi na zaletište), još neverovatniju posvećenost istog tog Duška Koraća svakoj zlatnoj medalji koja Amerikancima izmakne u plivanju, kao i stotine drugih ludorija, mišljenja sam da bi bilo dobro da udružimo snage i zajednički pokupimo čitavo blago idiotizama koje nam pomenuta gospoda bez ikakve sumnje spremaju i ovog puta.Uostalom, ovaj predivni forum je dobio ime zahvaljujući Dušku Koraću, tako da je 1 topik najmanje što možemo da učinimo u znak zahvalnosti. Naravno, više je nego dobro došao i bratski doprinos iz susednih republika, kao i sa stranih TV stanica.

Share this post


Link to post
pp34

ima vec topic komentatori na drugom podforumu ..

Edited by 8-walker

Share this post


Link to post
shimpr

da ne mislite da pomalo pojacano smarate sa tim ismejavanjem komentatora i zapisivanjem njihovih bisera...osim onog lika sa sportkluba sto prenosi bundesligu ovi ostali su teski smaraci koji nimalo nisu interesantni cak ni onda kad se napiju a pijani su izgleda stalno...jedino je milojko pantic mogao da nasmeje siroke narodne mase a ovo sto se pojavilo posle njega nije mu ni bleda senka ma koliko vinjaka popili

Share this post


Link to post
Patrick Mbomba

Vec je pukao i prvi (pred)olimpijski komentatorski skandal, Slavko Cvitkovic je suspendiran zbog izvjestaja sa kosarkaskog turnira u Atenihttp://vinovo.magnify.net/watch/playlist/BGLXJD8CLBJCTRP0Snimak Cvitkovicevih izvjestajaPrvog u kojem kaze "zao nam je" i drugog sa Nowitzkim i njemackim medvjedima kojeg je morao "samocenzurirati"Komentar ex-yu reprezentativca i sada novinara jutarnjeg Zorana CutureSlavko Cvitković suspendiran zbog izvještaja iz Atene!Cvik se izravno javio u program HTV-a i pučanstu priopćio da su se košarkaši plasirali na Olimpijske igre, uz opasku da je ?šteta što se to nije moglo vidjeti u Hrvatskoj?. Koju minuticu poslije ?veliki brat? je suspendirao košarkaškog i ratnog reportera jer se u vartometu taštine takvo što - ne smije govoriti u eter.Eto prilike da se Cvik obrani, ovim putem apeliramo na sve koji se slažu s njegovim riječima da se obrate HTV-u pismima, e-mailovima, razglednicama, da poruke šalju preko goluba pismonoša, papirnatih aviona, grafita na pročelju ?katedrale duha?, DHL-om, City Expressom, i svim ostalim raspoloživim sredstvima.

Edited by Patrick Mbomba

Share this post


Link to post
Delija67

Kakve su sanse da nam ne skrembluju HRT, RAI, TVE i ostale koji ce da prenose olimpijadu dok RTS bude smarao sa reprizama tenisa ili direktnim prenosima streljastva?

Share this post


Link to post
Dorando Pietri

Ja sam se vec pomirio s tim da ce SBB skremblovati sve sto moze. Jbg, ostaje nam Eurosport.Inace, na najavi olimpijade na RTS pominju neki studio u Pekingu i ukljucivanja uzivo u isti, sto znaci da se kum i kompanija spremaju na put.Komplimenti HRT-u za suspenziju retarda.

Share this post


Link to post
Sludge Factory
Inace, na najavi olimpijade na RTS pominju neki studio u Pekingu i ukljucivanja uzivo u isti, sto znaci da se kum i kompanija spremaju na put.
:s_w:

Share this post


Link to post
goodkat
Ja sam se vec pomirio s tim da ce SBB skremblovati sve sto moze. Jbg, ostaje nam Eurosport.Inace, na najavi olimpijade na RTS pominju neki studio u Pekingu i ukljucivanja uzivo u isti, sto znaci da se kum i kompanija spremaju na put.
Da li je iko sumnjao u tako nešto?
Komplimenti HRT-u za suspenziju retarda.
Ne znam da li misliš da je retard zato što je to rekao ili si već imao formirano mišljenje o njemu :D ali je definitivno u pravu što se tiče neprenošenja kvalifikacionih utakmica Hrvatske. Zamisli da naša reprezentacija igra utakmice u kojima može da izbori učešće na OI a da RTS ne otkupi prava da prenosi. Ne da ne bih mislio da je komentator koji javno proziva nacionalnu TV retard, nego bih ga podržao poput Čuture.

Share this post


Link to post
Dorando Pietri
Da li je iko sumnjao u tako nešto?Ne znam da li misliš da je retard zato što je to rekao ili si već imao formirano mišljenje o njemu :D ali je definitivno u pravu što se tiče neprenošenja kvalifikacionih utakmica Hrvatske. Zamisli da naša reprezentacija igra utakmice u kojima može da izbori učešće na OI a da RTS ne otkupi prava da prenosi. Ne da ne bih mislio da je komentator koji javno proziva nacionalnu TV retard, nego bih ga podržao poput Čuture.
Naravno da sam imao formirano misljenje o njemu <_<

Share this post


Link to post
Boza_zvani_Pub

zna li se rts-ov komentatorski tim? vidim reklamiraju oi na rts-u uz opomenu da im "ispunimo zakonsku" prema medijskom javnom.

Share this post


Link to post
Dorando Pietri

Sarenac u vestima posle priloga o zagadjenom vazduhu u Pekingu:"Nece biti jao samo Jao Mingu, nego jao i nama koji cemo biti tamo" :rolleyes:

Share this post


Link to post
Sludge Factory

Kum je danasnjim nastupom u finalu svetske lige najavio 1 spektakl u Pekingu (ili Kosutnnjaku, sve jedno)! ^_^

Share this post


Link to post
Boza_zvani_Pub
Kum je danasnjim nastupom u finalu svetske lige najavio 1 spektakl u Pekingu (ili Kosutnnjaku, sve jedno)! ^_^
kum ne ide na oi?

Share this post


Link to post
Sludge Factory
kum ne ide na oi?
Ma ide, verovatno. Ja to stavio onako, cisto da ne izostavimo i tu mogucnost. Otkud ja znam sta sve moze Kum da uradi do OI, pa da popije jos 1 suspenziju. :D A i, bre, zalio se na visinu plate u sred direktnog prenosa finala svetske lige. Sad ce, mozda, za kaznu OI da prati iz Kosutnjaka (na cuvenom 13" monitoru). Edited by Sludge Factory

Share this post


Link to post
cartman

Dajte da se organizujemo da mu uzmemo neki od 19" (minimum)...Kum nije dugme...

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...