Redridinghood Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Za mene i AusterA vidi celu temu..... http://forums.morveotesifan.com/index.php?...msg%25msg_id%25 Link to comment
Tihajeza Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 S obzirom da ga je moja malenkost jedina videla uživo 1 na 1, mogu da kazem da je lik šminker i hipik u jednom pakovanju, kao da hoće da pomiri rok zvezdu i borca za ljudska prava u sebi. ...I šarmantan do neba... Link to comment
Auster Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 :wub: ufff(tnx ja sam odavnA bez teksta ostala :) ) Link to comment
FranziskaKafka Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Kuku, vama ne bi tesko palo ni jos nekoliko vekova pod Turcima, vidim ja. ;) Link to comment
Leonina Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 (edited) Kuku, vama ne bi tesko palo ni jos nekoliko vekova pod Turcima, vidim ja. ;) Pod Turcima generalno neeee....Ali pod ovim macanom :wicked:Mnoge se ne bi bunile :P Edited June 3, 2008 by Leonina Link to comment
FranziskaKafka Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Ja bih se bunila. :P Nije da njije cool, ali fali "ono nesto" za "kvrc". Jes' da se privatno divim plavusanima i u "najgorem" slucaju smedjim muskarcima (ali da imaju ostale osobine kao plavusani :D ) - crni (pa i u smislu tena) izgleda da su najopasniji (a kako i ne bi, ima ih na svakom koraku, za razliku od plavusana). :lol:Elem, long live Israel & Boaz Mauda! (Hej, to je to: krupne oci, jake vilice... yeah... to je formula, nema veze kosica, boja koze... ;) ) Link to comment
Razzmatazz Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 European Song Contest in Squirting. Link to comment
Recommended Posts