vladavsnarod Posted Thursday at 22:27 Share Posted Thursday at 22:27 On 5.4.2021. at 0:34, Indy said: Naravno, čim sam čuo pesmu Holocaust, ustanovio sam da je to originalna (a i bolja) verzija onoga što znam kroz TMC. Ponoviće se tu ista priča kao sa Gene Clarkeom (koga sam takođe upoznao kroz TMC), pa i sa Tim Buckleyjem. Godinama (ako ne i decenijama) sam obožavao TMC ne znajući da su to uglavnom coveri, haha... Ili ovo Quote Link to post
I*m with the pilots Posted Friday at 09:48 Share Posted Friday at 09:48 (edited) On 5.4.2021. at 0:34, Indy said: Naravno, čim sam čuo pesmu Holocaust, ustanovio sam da je to originalna (a i bolja) verzija onoga što znam kroz TMC. Ponoviće se tu ista priča kao sa Gene Clarkeom (koga sam takođe upoznao kroz TMC), pa i sa Tim Buckleyjem. Godinama (ako ne i decenijama) sam obožavao TMC ne znajući da su to uglavnom coveri, haha... Ja sam bila svesna da su (doduse ne sve) obrade jer je to prijatelj koji me je uveo u Cocteau Twins i 4AD generalno i rekao, ali tek sa pojavom brzog interneta u sopstvenim rukama sam dosla do originala (mislim da je i izaslo sve u vidu albuma i da sam to pronasla? Jeste, u okviru Original Versions (1983-1991 Box Set)). Tad su me neki originali bas odusevili (Roy Harper, Chris Bell, Gene Clarke) pa ih takve i slusam. Edited Friday at 09:56 by I*m with the pilots Quote Link to post
Recommended Posts