slepa živana Posted August 25 Share Posted August 25 On 16. 7. 2023. at 11:59, slepa živana said: mačka važnija od borheza 5 Quote Link to comment
Popular Post Indy Posted August 26 Author Popular Post Share Posted August 26 https://www.instagram.com/simabossneko/ 1 10 1 Quote Link to comment
Popular Post Indy Posted September 1 Author Popular Post Share Posted September 1 Hehe, koja je to faca, k'o iz crtanog filma, a pravi! On je meni sam prišao kad sam se parkirao... Tražim nešto u prtljažniku, a on se propeo na prednje šape na auto, pa i on gleda unutra A napadno traži da bude mažen. (Ima i Apple AirTag na okovratniku... prava maca 21. veka). 3 9 3 Quote Link to comment
slepa živana Posted September 1 Share Posted September 1 19 hours ago, Indy said: Hehe, koja je to faca, k'o iz crtanog filma, a pravi! On je meni sam prišao kad sam se parkirao... Tražim nešto u prtljažniku, a on se propeo na prednje šape na auto, pa i on gleda unutra A napadno traži da bude mažen. (Ima i Apple AirTag na okovratniku... prava maca 21. veka). kakav debeljan mnogo je lepa fotka, indi 1 1 Quote Link to comment
Popular Post Klara Posted September 2 Popular Post Share Posted September 2 Podsetila me je @slepa živana, kad već kači mačke poznatih, na tekst Tamare Skrozze u Vremenu: ''Jedan dan predsedničke mačke''. Quote Mogla je da živi u nekoj bašti. Mogla je da se nastani u nekoj garsonjeri, u nekom novobeogradskom soliteru. Mogla je da završi i na selu. Umesto svega toga, završila je na najvišem mestu. Tako je to kad ti sudbina nameni da se svidiš jednom predsedniku... Quote Čini se, dakle, da na Andrićevom vencu bar u smislu mačaka, nemaju nameru da kopiraju londonski Dauning strit 10. Na toj adresi, deleći prostor sa čak tri britanska premijera (Margaret Tačer, Džon Mejdžor i Toni Bler) godinama je živeo mačak Hemfri, čija je zvanična funkcija bila "mišolovac", a iz budžeta premijerskog kabineta za njegovo izdržavanje izdvajano je 100 funti godišnje. Jednogodišnjeg skitnicu Hemfrija pronašao je službenik kabineta 1988, baš u trenutku kad je preminuo prethodni mišolovac Vilberfors – Hemfri je istog momenta stupio na dužnost koju je uspešno obavljao sve do 1997. U međuvremenu, praveći različite nestašluke (nestajao je, optuživali su ga da je zaslužan za nesrećnu smrt jedne patke u Sent Džejms parku…), Hemfri je postao miljenik nacije. A ovo je Larry the Cat, glavni engleski mišolovac tokom vladavine pet premijera. Sad ima 12 godina. 3 7 Quote Link to comment
renne Posted September 6 Share Posted September 6 https://fb.watch/mT_kciM4DR/ 1 1 Quote Link to comment
Popular Post renne Posted September 6 Popular Post Share Posted September 6 Ovo je Čeda Meda, mačak od 10kg 4 7 Quote Link to comment
Popular Post Klara Posted September 7 Popular Post Share Posted September 7 (edited) Gde god nađeš zgodno mesto, tu dupe posadi Edited September 7 by Klara 3 4 3 Quote Link to comment
Recommended Posts