расејан Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 ma ima da se pojavi, mačka je toУправо. Колико оно има књига са насловом "[име мачке] се враћа кући"? Quote Link to post
Arkadija Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 (edited) Ludi moji, šok i neverica i sreća i radost :D :D :D :D :D , odbegli Micko se vratio.Noćas u tri sata, ja kroz san čujem neki udarac i pomislim neko udara na vrata. Ustanem i onako bunovna dobauljam u hodnik , naravno ništa se ne čuje, odlučim da otvorim vrata, i ono imam šta da vidim. Gospodin se brzinom munje uvlači kroz odškrinuta vrata, podignutog repa, blago uznemiren, čak nije ni mnogo prljav.Po teoriji mojih roditelja bio je u nečijem stanu, prikriven, pa kad su se ti neki vratili iz noćnog provoda i zatkli mačku u stanu, a u liftu je bio oglas o odbegloj mački, samo su ga isporučilči pred vrata.Po mojoj teoriji, mangup je bio sakriven u podrumu, odakle je potuljeno posmatrao kako ga uzalud dozivamo, ali je u taj kasni noćn i sat shvati da nema posluge da mu služi obroke u određeno vreme, da nema radijatora i omiljenog ćebenceta, pa se vratio kući.Juče samo što nisam umrla zbog glupana, život mi je skratio.Hvala svima na podršci. Edited December 14, 2013 by Arkadija Quote Link to post
gospa buba Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 jeee! znala sam, znala sam! :D Quote Link to post
Indy Posted December 14, 2013 Author Share Posted December 14, 2013 Isto k'o Lancia pre neki dan. :PBas lepo! Quote Link to post
kim_philby Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Ludi moji, šok i neverica i sreća i radost :D :D :D :D :D , odbegli Micko se vratio.Noćas u tri sata, ja kroz san čujem neki udarac i pomislim neko udara na vrata. Ustanem i onako bunovna dobauljam u hodnik , naravno ništa se ne čuje, odlučim da otvorim vrata, i ono imam šta da vidim. Gospodin se brzinom munje uvlači kroz odškrinuta vrata, podignutog repa, blago uznemiren, čak nije ni mnogo prljav.Po teoriji mojih roditelja bio je u nečijem stanu, prikriven, pa kad su se ti neki vratili iz noćnog provoda i zatkli mačku u stanu, a u liftu je bio oglas o odbegloj mački, samo su ga isporučilči pred vrata.Po mojoj teoriji, mangup je bio sakriven u podrumu, odakle je potuljeno posmatrao kako ga uzalud dozivamo, ali je u taj kasni noćn i sat shvati da nema posluge da mu služi obroke u određeno vreme, da nema radijatora i omiljenog ćebenceta, pa se vratio kući.Juče samo što nisam umrla zbog glupana, život mi je skratio.Hvala svima na podršci.arkadija, gresis. juce je bio petak 13 i gospodin je samo vrsio svoju duznosthttp://www.youtube.com/watch?v=AT-d_gY8wHQSent from Bender's iPad using Tapatalk Quote Link to post
Tresko Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Ludi moji, šok i neverica i sreća i radost :D :D :D :D :D , odbegli Micko se vratio.Noćas u tri sata, ja kroz san čujem neki udarac i pomislim neko udara na vrata. Ustanem i onako bunovna dobauljam u hodnik , naravno ništa se ne čuje, odlučim da otvorim vrata, i ono imam šta da vidim. Gospodin se brzinom munje uvlači kroz odškrinuta vrata, podignutog repa, blago uznemiren, čak nije ni mnogo prljav.Po teoriji mojih roditelja bio je u nečijem stanu, prikriven, pa kad su se ti neki vratili iz noćnog provoda i zatkli mačku u stanu, a u liftu je bio oglas o odbegloj mački, samo su ga isporučilči pred vrata.Po mojoj teoriji, mangup je bio sakriven u podrumu, odakle je potuljeno posmatrao kako ga uzalud dozivamo, ali je u taj kasni noćn i sat shvati da nema posluge da mu služi obroke u određeno vreme, da nema radijatora i omiljenog ćebenceta, pa se vratio kući.Juče samo što nisam umrla zbog glupana, život mi je skratio.Hvala svima na podršci.Jeee! Volim kad mi dan počne sa nekim srećnim završetkom!! Quote Link to post
Aineko Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 dobro je! imala sam flesbekove na one nedelje kad je otskitao kaubojev Mik... Quote Link to post
renne Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 to bre, to , rekoh ti da ne brineš Quote Link to post
Frau Gabrijela Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 i još jedan jupiiiii! :) Quote Link to post
Agni Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Eto, sta je podrum i dan skitnje za jednog Micka? Maciji kasalj. Quote Link to post
Arkadija Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Da samo vidite kako spava na tom ćebencetu, uživancija :) Quote Link to post
Аврам Гојић Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Uh, propustih ovaj triler sa hepiendom. Macke su kreteni, samo to imam da kazem. Imam i ja jednu kojoj je zivotno dostignuce da se tiho provuce izmedju nogu u pokusaju da ode u hodnik da tamo radi...ko zna sta.Jednom su nam je komsije vratile, uz reci "Da vam ne nedostaje neka maca?" Quote Link to post
gagilija Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 joj super, juce sam procitala da je stuknuo i znala sam da ce se vratiti, mnjaupi su to. puno mi je drago sto se pobeglica vratio kuci Quote Link to post
Recommended Posts