Jump to content

Mačke


Indy

Recommended Posts

Ne razumem ljude koji mogu da ne vole macke. Pored toga sto su savrseno skladne (citaj: prelepe), njihov terperament je nesto sto je meni ubedljivo najfascinantnije. Umiljate i samozive, sebicne, a odane... a nadasve inteligentne. Ma ukratko, mace su zakon! ako vam je do malo smeha:www.mycathatesyou.comSjajne slicice i jos sjajniji komentari... random:pooky.jpg"Pooky hates your crappy taste in souvenirs"

Edited by Sleepy Vampire
Link to comment

obavili ono sto se mora, teska srca. "Konj" kastriran, jebo majku svoju, incestuozni machorski egzemplar (i to sa "posledicama", of kors).a mi odahnuli, nema vise onih feromonskih parfema koji se sire po gajbi. i mir u kuci.

Link to comment

ukratko bih vam opisala zašto volim svoju cicupre svega, zato što je se uželim preko svake mere, jer je više od 6 meseci tamo daleko; zatim i zato što ima najviše nadimaka na svetu, i svi joj dobro stoje - mrca (od mrcina), džuca (od džukela), cvrca (po zvučenju), debela-dlakava, itdmalo se dernja, al je razumna kad joj se objasniima smešan stomak koji joj pada preko nogu kad sedi na zadnjim šapama (malo je debeljuca, a malo ima kilu od operacije)voli da je češkam po stomaku, i pritom zauzima smešne poze (u kojima niko normalan ne može da se opusti)eto...nemam ništa digitalno pri ruci, mrzi me da tražim sveže fotkeumesto mrce, evo jedna velikavreme je za spavanje, težak dan sam preturila preko glave....sleepylionpg1.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...