I*m with the pilots Posted June 22 Share Posted June 22 (edited) On 20.6.2022. at 10:44, Filozof manijak said: Najslađa stvorenja za mene. Pre neko jutro sam spasio ježa i valjda ježicu mu, preneo ih sa kolovoza do obližnje livade. Malo je reći da sam bio zadovoljan sobom. Najžalosnije mi je kad vidim uginulog ili zgaženog ježa na putu. Jesu mnogo slatki. Bas sam pre neko vece pred odlazak na spavanje isla da bacim djubre i na sred zajednicke baste iza zgrade stoji jedan veliki jez, obasjan, kao da je na sceni. Nije se ni mrdnuo, posmatrala sam ga koji minut. Inace, cesto vidim da ljudi u kraju i gradu zovu u pomoc da neko donese klesta ili slicno, jer su nasli jeza zaglavljenog u zici izmedju basti. I ja sam jendom naletela na takvog, sav je cvileo, pa je muz uspeo nekako da ga izbavi i cak nije bio iskasapljen. Mica mala. Edited June 22 by I*m with the pilots 1 1 Quote Link to comment
Popular Post Tolaa Posted Thursday at 19:29 Popular Post Share Posted Thursday at 19:29 “Hrano, padni sa stola.” A kad već spominjete ježeve, i njih imamo i hranimo: 5 14 3 Quote Link to comment
ubibobi Posted Thursday at 21:46 Share Posted Thursday at 21:46 Kakav divan kreon ima oko ovih krupnih tužnih okica koje su u iščekivanju da će nešto da padne sa astala..preslatka je! 1 2 Quote Link to comment
Popular Post Tolaa Posted Friday at 08:18 Popular Post Share Posted Friday at 08:18 10 hours ago, ubibobi said: Kakav divan kreon ima oko ovih krupnih tužnih okica koje su u iščekivanju da će nešto da padne sa astala..preslatka je! Taj kreon joj je najbolja karakteristika. OK, posle ušesa. A ko je ne zna, mislio bi da je izgladnjujemo! Već skoro 3 godine dobija istu hranu svako jutro i svako veče, i uvek joj se jednako raduje. Uveče u 19.01 kreće sa žalbama ako nije dobila da jede, nekako ne promaši ni kad se pomeri sat. Ujutro nije bitno kad dobije, može u 6, može u 10, ali zato uveče… A još nismo našle voće ili povrće koje neće pojesti i tražiti još, pre neki dan izjela krišku limuna, samo kora ostala. Mandarine su joj omiljene. Sutra su 3 godine otkad je udomljena. 4 8 2 Quote Link to comment
ubibobi Posted Friday at 10:09 Share Posted Friday at 10:09 1 hour ago, Tolaa said: Taj kreon joj je najbolja karakteristika. OK, posle ušesa. A ko je ne zna, mislio bi da je izgladnjujemo! Već skoro 3 godine dobija istu hranu svako jutro i svako veče, i uvek joj se jednako raduje. Uveče u 19.01 kreće sa žalbama ako nije dobila da jede, nekako ne promaši ni kad se pomeri sat. Ujutro nije bitno kad dobije, može u 6, može u 10, ali zato uveče… A još nismo našle voće ili povrće koje neće pojesti i tražiti još, pre neki dan izjela krišku limuna, samo kora ostala. Mandarine su joj omiljene. Sutra su 3 godine otkad je udomljena. Pavlovljev refleks retko kad zakaže Ihh limun, pa ona je halapljivija i od moje dobermanke a mislio sam da je to nemoguće! 1 Quote Link to comment
Popular Post beyoncé Posted Friday at 15:14 Popular Post Share Posted Friday at 15:14 ova moja obožava trešnje. i dinju. ali trešnje... mogla bi da pojede kilo, kao i ja oglocka samo meso i uredno ostavi košpicu (ili se malo igra s njom posle). e, da, i beli luk. ukrade iz kuhinje glavicu i onda je obrađuje. posle mi se naravno uvali u krevet i poliže po faci. konačno sam našla i šta da bude 'nagradica', pošto ove kupovne ne ferma, pa sad svakodnevno seckam zaostale kožice od slanine na kockice. luda je za tim, naravno. uz te kockice, naučila sam je da legne za 15 minuta. samo što sam umesto lezi vikala dole (krenulo je u panici, kada sam je videla da skače na papagaja). sada ne znam šta da vičem da je naučim da siđe sa stola. ja se proderem dole! a cica legne. najbolje bi bilo da se uopšte ne penje. ako neko zna kako se to uči, bila bih zahvalna. 4 12 1 Quote Link to comment
renne Posted Friday at 15:46 Share Posted Friday at 15:46 NAše prvo kuče, Ceca (svi su je uvek pitali gde joj je Arkan) je tamanila trešnje kao luda Quote Link to comment
I*m with the pilots Posted Friday at 18:40 Share Posted Friday at 18:40 Da li psima smeta ako pojedu i kospicu, nikad nisam o tome pre razmišljala (niti sam znala da psi jedu voće, haha!)? Quote Link to comment
renne Posted Friday at 19:18 Share Posted Friday at 19:18 Ne, ako progutaju Bitno da ne žvaću Quote Link to comment
msv Posted Friday at 19:20 Share Posted Friday at 19:20 Jedu, ova moja voli i jabuke i mandarine i nar... 38 minutes ago, I*m with the pilots said: Da li psima smeta ako pojedu i kospicu, nikad nisam o tome pre razmišljala (niti sam znala da psi jedu voće, haha!)? Bez koštice i peteljke Quote Link to comment
Popular Post msv Posted Friday at 19:29 Popular Post Share Posted Friday at 19:29 Današnja 2 11 Quote Link to comment
Tolaa Posted Friday at 19:59 Share Posted Friday at 19:59 @beyoncé Budi pažljiva sa lukom, bilo kakvim, može da dovede do anemije i stomačnih problema. Quote Link to comment
Popular Post Musky Posted Sunday at 12:50 Popular Post Share Posted Sunday at 12:50 Cane Corso prostirka... 1 11 1 Quote Link to comment
aram Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago nije moja, ali je nekako naša <3 2 1 Quote Link to comment
Recommended Posts